Van furcsa/ritka/idegen nevű gyermek a környezetedben?
Figyelt kérdés
Hogy hívják?2012. febr. 25. 14:24
11/27 anonim válasza:
A szomszéd kislánya Holda. Nekem ez is ritka női névnek számít.
12/27 anonim válasza:
Szobatársam kisfia Nétusz lett. Szerintem nagyon jó. A kisfiú egyébként csodaszép, illik rá ez a név. :)
13/27 anonim válasza:
Kisfiam Vid lett, a huga Dominika és jelenleg állapotos vagyok Ziva Reménykével. üdv egy 34 hkm
14/27 anonim válasza:
Szia! Én ismerek egy Zulejka nevű, csodaszép kislányt :) Nagyon tetszik a neve, főleg a becézése :)
15/27 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kisfiam Zsadán. Szerintem szép név, de furcsa volt először.
16/27 anonim válasza:
Ismerek Filadelfiát, Zétát, Bodzát, Borkát, Zakeust, Borostyánt
17/27 anonim válasza:
Számomra érdekes és ritka nevek az ismeretségi körben (mindenki magyar, a szülők sem külföldiek):
lányok: Tícia, Zafira, Effi, Jávorka, Uzonka, Jára, Hilka, Zulejka
fiúk: Táltos, Keve, Kenese, Csobán, Tas
18/27 anonim válasza:
Az én lányom Bodza
a barátnőm lánya Saskia (Zaszkia)kettős német államp.)
másik kiscsajszi Léda,van Pálma a baráti körünkben:)
Most hirtelen ennyi .....:)
19/27 anonim válasza:
Fiuk: Larion, Gabriel, Huba, Mózer-Misa de nekem a baratnom kisfia a Dorian is mai napig nagyon fura nev pedig mar sok van belole.
Lanyok: Zelma, Zorka ok tesok, Darinka, Éda, Eszmeralda, Linett, Nedda, Tessza
20/27 anonim válasza:
Barka nevű kislány és Temes, valamint Merse nevű kisfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!