Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nézitek a dátumot, hogy mikor...

Nézitek a dátumot, hogy mikor tették fel a kérdést? Furcsa nekem mikor egy egy évvel ezelött feltett kérdésemre válasz érkezik. és szüléssel kapcsolatos volt a kérdésem. Erre tegnap kapok rá választ.

Figyelt kérdés
jó volt a válasz, csak már nem aktuális, lassan egy éve.csak nekem ez furcsa.
2012. febr. 1. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy rendszerhiba vagy ilyesmi miatt kéett a válasz? Vagy tegnapi dátummal írta a választ az illető? Vagy még azt is el tudom képzelni, hogy az illető a nem megválaszolt kérdések között böngészett, és így akadt a te kérdésedre. Egyébként én általában nem nézem a dátumot, csak a kérdést. De ritkán vagyok itt, így csak az aktuális kérdéseket böngészem, tehát max a legelső oldalt.
2012. febr. 1. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. Sokszor én is kíváncsi vagyok, hogy azóta mi történhetett a kérdezővel, pl, hogy mikor született meg a baba, hogy van. Én anno azt kérdeztem, hogy a tüneteim alapján fiam, vagy lányom lesz. Egy év után jött rá egy válasz, hogy mi lett? Hát válaszoltam. :)
2012. febr. 1. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nemrég kaptam egy választ egy 2009 júliusában feltett kérdésemre, ami strandsátorral volt kapcsolatos, de nem bánom, a nyáron úgyis ismét aktuális lesz, mert májusban jön a következő poronty. :)
2012. febr. 1. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:

nem érdeklődött, hogy mi van velem, hanem a kérdésemre válaszolt, mintha most tettem volna fel a kérdést.és nem megválaszolatlan kérdés volt.

mindegy is, csak érdekes, lehet tényleg rendszer hiba

2012. febr. 1. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért mert nekem is egy csomószór felhozza a válasz nélküli kérdéseket előre. Mintha most lett volna kiírva. Ha valaki nem nézi a dátumot, akkor belefuthat ebbe.
2012. febr. 1. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szoktam nézni a dátumot, és akkor is válaszolok, ha már régóta nem aktuális a kérdezőnek.

Ennek nagyon egyszerű oka, hogy más is odatévedhet, akit érdekel a kérdezőn kívül és fontos lehet neki is a válaszom:)

2012. febr. 1. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
De ha valaki az "Egy véletlen kérdésre" rákattint a saját menü fölötti ikonnál, ott is ki szokott hozni régi kérdéseket! Lehet, hogy pont a Tiédet hozta ki.
2012. febr. 1. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy a véletlen kérdésre kattintott, és az is, hogy a keresőbe írt be valamit és ott sorra nézegettte a kérdéseket, amik őt érdekelték, aztán csak válaszolt, nem nézte, hogy mikori a kérdés.

Jártam én is így, mikor valamit kerestem, válaszoltam egy kérdésre és 2 évvel ezelőtti volt. :D

2012. febr. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!