Nagyon nagy bajban vagyok, de azt érzem nem bírom beledilizek. Abortusz? Nekem? Aki világ életében abortusz ellenes volt? Kérlek mondjatok valamit
Tudom kapok majd hideget meleget, de muszáj kiírnom magamból mert senkivel nem tudom megbeszélni.
Nos majdnem 2éve gyógyszer melett terhes lettem, mivel nem volt stívem abortuszra menni, megtartottuk, 1éves múlt a fiam. Imádom, ő az életem.
Jan 13-án parmatex hüvely kúppal voltunk együtt, +megszakításos módszerrel. Nos 30,án kelett volna megjönnie azóta semmi.
Holnap tesztelek, ha pozitív lesz....Bele se szeretnék gondolni.
Apuka most lépett le,én visszaköltöztem szüleimhez.Esélem sincs ilyen anyagi körülmények között megtartani a babát.
De szerintem abortusz után egyből mehetnék a zárt osztályra.... Biztos nem bírnám feldolgozni.
1hónapja voltam hasi uhn mert nagyon görcsöltem, azt mondták a petefészkemnél görcsölök, sebészhez küldtek tovább.ahová még nem tudtam elmenni.
Valamint múlthónapban véreztem 15-16ig is.
Minden reményem hogy nem vagyok terhes, de nagyon rettegek.
38. válaszoló vagyok:
nem támogatom az abortusz ötletét, csak van a rokonságomban örökbefogadott gyerek.
Szívből remélem hogy jól dönt a kérdező és akármi lesz a döntése, helyesen dönt majd. Nagyon jó lenne ha megtartaná a babát!
Anyaotthon esetleg? Nem tudom hogy működik, vagy milyen is az valójában, csak úgy szeretném ha sikerülne megoldani a helyzetet! Apuka drága mit szól a babához?
Csajok! MOst értem haza a dokitól.
Valószínűleg nem vagyok terhes!
Doki megvizsgált azt mondta szerinte nem vagyok terhes,aztán vettem még egy tesztet (igaz nem első vizeletből, de negatív lett.
UHról lekéstem.
De szerintem nem vagyok terhes ezek alapján.
Már több mint egy hónapos lennék, azt már érezte volna a doki.
De azért jövőhéten megyek hüvelyi UHra.
Boldog vagyok:)
És IGEN inkább élnék azzal a tudattal hogy valaki más neveli a gyermekemet, minthogy megölném őt...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat biztatást, és mindent:)
Köszönöm:) Jövőhéti Uh után is írok:)
És még egyszer köszönöm hogy mellettem áltatok.
Tegnap reggel 6től dolgoztam, ma hajnal 3korértem haza. Ezért nem tudnék bevállalni egy terhességet, de most már tudom mit érnek az ilyen hüvelygélek/kúpok.....
Igazából már meg sem fordul a fejemben hogy terhes lennék, azt érezte volna a doki, meg a teszt is negatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!