Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, el szeretnem...

Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?

Figyelt kérdés
Nov.24-en volt az utolso menstruaciom, ezek szerint 8 het 4 naposnak kellene lennie a babanak es valoszinuleg dec.8-an fogant. Meretek alapjan csak 6 het 4 napos tehat valoszinuleg dec.22-en fogant. Az a problemam, hogy sajnalatos modon pont dec.22-en megcsaltam egyszer a ferjem. Tehat valoszinu a felrelepesbol lett a baba. A ferjem nagyon szeretne a babat, nagyon orul neki es meg sem tudnam magyarazni neki, hogy en miert akarom elvetetni, mivelhogy mindig 3 gyereket terveztunk (ez a baba lenne a masodik). Segitsetek kerlek otletekkel, hogy mit tegyek...
2012. jan. 23. 23:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
46%
Mond azt, hogy elhalt a magzat, és egészségügyi kaparásra mész. Vagy azt, hogy nem egészséges a gyerek.
2012. jan. 23. 23:10
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elmondanám a fárjemnek, bármi is lesz belőle, hazugságot hazugságra halmoznál..

Vagy már azt se kellett volna elmondanod, hogy terhes vagy, és akkor nem tudja meg. DE a baba nem tehet semmiről.

Tuti, hogy a megcsalásból van a baba? én azért nézetnék még egy uh-ot, 1-2 mm-t simán elmérhetnek, ami igy az elején simán 1-2 hét eltérés lehet

2012. jan. 23. 23:14
 3/38 A kérdező kommentje:
Sajnos a ferjem vitt el az elso vizsgalatra is, igy ismeri az orvost es mindig jon velem a vizsgalatokra. Ha el is erem valahogy, hogy elmenjek orvoshoz egyedul es azt mondanam, hogy el kell vetetni mert ... Akkor nem hagyna annyiban, jonne velem. Imadja a gyereket es nagyon boldog a masodiktol...mindent megtesz ertuk...
2012. jan. 23. 23:15
 4/38 anonim ***** válasza:
71%

Rad emlekszem, marmint a korabbi kerdesedre.

A rossz az az egeszben, hogy vallalnod kellene a kovetkezmenyeket, aminek a vege ugye kiszamithatatlan. De akkor a lelked tiszta lenne.

Ha nem vallalod, akkor hazudnod kell.

Megtartod es vegig abban a hitben hagyod a ferjedet, hogy O az Apa, ez nagyon nyomaszto, foleg, hogy mindig izgulhatnal, hogy nehogy kideruljon igy, vagy ugy.

Masik megoldas, hogy sunyiban elintezed az abortuszt, a folyamatot a tudta nelkul is el tudnad inditani, max a korhazi tartozkodast kellene valahogy megmagyaraznod. Azt mondanad, hogy elveteltel.

De igy is az egesz eletetekben ott lengene a hazugsag es ugyanugy lebukhatsz.

De a legfontosabb: mindegy, hogy ki az Apa, ez a te gyermeked. Nehany utolso hozzaszolasodban a masik kerdesednel boldog voltal, boldogan jottel uh-rol. Akkor orultel ennek a gyermeknek, aki a tied. Azert, mert nem a ferjed az Apa, meg ugyanugy a te gyermeked. Nehez dontes, de en igy nem tudnam elvetetni a sajatomat.

2012. jan. 23. 23:16
 5/38 A kérdező kommentje:
Ahh ha elmondanam biztosan elhagyna...es eleg rizikos megtartani ugy, hogy nem biztos, hogy az ove...Kiderulne amint megszuletik, mivel mas nemzetisegu a ferjem es amugy sem tudnek szeretettel nezni arra a gyerekre aki egy botlasbol lett es egesz eletemben arra a hibamra emlekeztetne...
2012. jan. 23. 23:19
 6/38 A kérdező kommentje:
Szerintem masra gondolsz..en nem szoktam soha kerdezni itt..
2012. jan. 23. 23:21
 7/38 anonim ***** válasza:
57%
hát ha elmondani nem akarod, és megtartani sem, akkor marad a hazugság, de a beteg baba nem jó, mert 12-16-18 hetesen szürik a betegségeket leginkább, akkor meg már nem lehet elvetetni. Mondd azt akkor hogy elhalt, de ha ő kísér orvoshoz akkor nem tudom, hogyan kivitelezhető.
2012. jan. 23. 23:24
 8/38 anonim ***** válasza:
úgy értem, az abortusz előtt vannak vizsgálatok, családsegítőbe kell menni, fizetni is kell érte... hosszadalmas dolog ez, aztán meg a műtét 1 esetleg 2 nap kórház.
2012. jan. 23. 23:26
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
s mi van, ha mégis a férjed az apa? igaza van a 2.nak, az uh-n is simán tévedhetnek 1-2mm-t, ami most sokat jelenthet a számolásnál. szerintem kisebb az esélye, hogy pont akkor fogant, amikor félreléptél - ha a férjeddel is rendszeresen éltek nemi életet.
2012. jan. 23. 23:28
 10/38 A kérdező kommentje:
Esetleg tud valaki olyan orvost aki segitene kivitelezni, hogy azt mondja a vizsgalaton, hogy el kell venni a babat?
2012. jan. 23. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!