Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?
Hát én elmondanám a fárjemnek, bármi is lesz belőle, hazugságot hazugságra halmoznál..
Vagy már azt se kellett volna elmondanod, hogy terhes vagy, és akkor nem tudja meg. DE a baba nem tehet semmiről.
Tuti, hogy a megcsalásból van a baba? én azért nézetnék még egy uh-ot, 1-2 mm-t simán elmérhetnek, ami igy az elején simán 1-2 hét eltérés lehet
Rad emlekszem, marmint a korabbi kerdesedre.
A rossz az az egeszben, hogy vallalnod kellene a kovetkezmenyeket, aminek a vege ugye kiszamithatatlan. De akkor a lelked tiszta lenne.
Ha nem vallalod, akkor hazudnod kell.
Megtartod es vegig abban a hitben hagyod a ferjedet, hogy O az Apa, ez nagyon nyomaszto, foleg, hogy mindig izgulhatnal, hogy nehogy kideruljon igy, vagy ugy.
Masik megoldas, hogy sunyiban elintezed az abortuszt, a folyamatot a tudta nelkul is el tudnad inditani, max a korhazi tartozkodast kellene valahogy megmagyaraznod. Azt mondanad, hogy elveteltel.
De igy is az egesz eletetekben ott lengene a hazugsag es ugyanugy lebukhatsz.
De a legfontosabb: mindegy, hogy ki az Apa, ez a te gyermeked. Nehany utolso hozzaszolasodban a masik kerdesednel boldog voltal, boldogan jottel uh-rol. Akkor orultel ennek a gyermeknek, aki a tied. Azert, mert nem a ferjed az Apa, meg ugyanugy a te gyermeked. Nehez dontes, de en igy nem tudnam elvetetni a sajatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!