Mi van akkor, ha nem szeretnék többet fogszabályzót? Vagyis le szeretném vetetni.
Aláírat egy papírt, hogy te akartad befejezni a kezelést, aztán ennyi.
Amúgy én 1,5 éve gumizok, most épp egyszerre 3 gumival, ami 9 fogamba van beakasztva, és tudom, hogy hihetetlen, de képzeld, még mindig élek.
Ha a 2 állkapcsod nincs 1 vonalban, akkor inkább örülj, hogy a fogorvos ezt is rendbe hozza...
Nem véletlen kell gumizni, lehet így lófejed van, de ez csak időleges, és utána életed végéig jól fogsz kinézni, szerintem ez nem túl nagy ár.
És a fogszabályzásnak nem csak esztétikai okai vannak, ha nem záródnak rendesen a fogak, vagy nincsenek a helyükön, akkor előbb-utóbb kihullhatnak... Ez nem játék, hallgass a felnőttekre.
Nekem is volt fogszabályzóm, eleinte féltem tőle, mert sok embert láttam akit cikiznek miatta, de én ezen felül tudtam emelkedni, előnyt kovácsoltam a hátrányból, és ezzel még önbizalmat is szereztem. Belegondolva, megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!