Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?
Utolsó ez aranyos volt :))
Szerintem nagy kamu a kérdés... a férje más nemzetiségű, a másik férfi meg kínai :D félrelép de nem védekezik, 6 vagy 8 hetesen már több vizsgálat volt... Nem emlékeznek mikor szexeltek a férjével, stb. Irigylem hogy egyesek ennyire ráérnek és ilyen marhaságokat találnak ki.
Te is ráértél elolvasni az egészet.:)
Ha kamu is a kérdés, hirtelen mennyi erélyes ember lett!
Persze tudom most megy a lepontozás, de mindegy.
Amúgy simán el tudom képzelni igaznak is.
Már nem azért , de egy gyereked van, és nem hagyja hogy szexeljetek a férjeddel?
Nekünk 4 (!!!) van, és így is meg tudjuk oldani :-)
Biztos valami szumó gyereketek van és felettetek áll hogy "márpedig NEM lesz kistesó, vágjátok?! " vagy ezt hogy kell elképzelni?:-)
Amúgy én azt tanácsolnám, hogy szüld meg szerencsétlen gyereket, és hagyd a fenébe ezt a férfit akivel élsz ! :-) Ez úgy hangzik mintha a férjed lenne a szemét , de szerintem pont a férjed felesége az! :-)
35.N
Pofám sem lenne ezt leírni.
Ha igaz a sztorid megérdemled a sorsod... nevelheted egyedül a két gyereked. Ha ez kiderül, szerinted a férjed, majd minden bizonyíték nélkül elhiszi, hogy az első az övé.
Egyáltalán minek mondtad el neki, hogy terhes vagy??
Hazugságban akarsz élni életed végéig?És ha mégis a férjedé a gyerek?
Bár ez most jó megoldásnak tünne de hidd el nem az.
ezt egy olyan nő mondja aki abortuszon esett át.
„...az elmúlt másfél évben szabadultam meg a csend és szégyenkezés láncaitól azáltal, hogy nyilvánosan beszéltem az igazságról. Az abortusz nem egy gyors és egyszerű megoldás; ez egy életeket tönkretevő döntés. Olyan döntés, amit mindig bánni fogok.”
ha elveteted a legrosszabb utat választod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!