Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, el szeretnem...

Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?

Figyelt kérdés
Nov.24-en volt az utolso menstruaciom, ezek szerint 8 het 4 naposnak kellene lennie a babanak es valoszinuleg dec.8-an fogant. Meretek alapjan csak 6 het 4 napos tehat valoszinuleg dec.22-en fogant. Az a problemam, hogy sajnalatos modon pont dec.22-en megcsaltam egyszer a ferjem. Tehat valoszinu a felrelepesbol lett a baba. A ferjem nagyon szeretne a babat, nagyon orul neki es meg sem tudnam magyarazni neki, hogy en miert akarom elvetetni, mivelhogy mindig 3 gyereket terveztunk (ez a baba lenne a masodik). Segitsetek kerlek otletekkel, hogy mit tegyek...
2012. jan. 23. 23:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó ez aranyos volt :))

Szerintem nagy kamu a kérdés... a férje más nemzetiségű, a másik férfi meg kínai :D félrelép de nem védekezik, 6 vagy 8 hetesen már több vizsgálat volt... Nem emlékeznek mikor szexeltek a férjével, stb. Irigylem hogy egyesek ennyire ráérnek és ilyen marhaságokat találnak ki.

2012. jan. 24. 12:05
 32/38 anonim ***** válasza:
38%

Te is ráértél elolvasni az egészet.:)

Ha kamu is a kérdés, hirtelen mennyi erélyes ember lett!

Persze tudom most megy a lepontozás, de mindegy.

Amúgy simán el tudom képzelni igaznak is.

2012. jan. 24. 12:19
 33/38 anonim ***** válasza:
80%
Nekem 21 éves koromban volt egy abortuszom, mert az akkori párom nem akarta a gyereket én pedig gyáva voltam. Nem tudom más nőknél hogy van ez, de engem iszonyúan megviselt, azóta is minden nap gondolok rá. Nem annyira egyszerű ez szerintem, amilyennek látszik, hogy rendben, akkor elvetetem és kész, el is felejtkezünk róla. Ha nem muszáj ne vegyél ekkora terhet a nyakadba, azt tanácsolnám. Persze nem ítélkezem egy percig sem, hogy is tehetném... Amennyiben úgy döntesz, hogy semmilyen módon nem akarod ezt a gyereket, akkor szerintem megmondod a férjednek, hogy Drágám elmegyek egy másik orvoshoz (mondjuk magánhoz) jobban megbízom benne, vagy barátnőm ajánlotta, vagy bármi, vele elintézed, a férjednek megmondod, hogy elvetéltél, vagy üres a petezsák és egészségügyi kaparásra kell menned. Az elutazásos sem egy rossz ötlet. De mindenképp tanulj az esetből és a jövőben próbáld meg jobban csinálni. Nem szabad megcsalni senkit, de olyat, akivel még a jövődet is együtt tervezed, olyat végképp nem.
2012. jan. 24. 15:53
 34/38 anonim ***** válasza:
82%

Már nem azért , de egy gyereked van, és nem hagyja hogy szexeljetek a férjeddel?

Nekünk 4 (!!!) van, és így is meg tudjuk oldani :-)

Biztos valami szumó gyereketek van és felettetek áll hogy "márpedig NEM lesz kistesó, vágjátok?! " vagy ezt hogy kell elképzelni?:-)

Amúgy én azt tanácsolnám, hogy szüld meg szerencsétlen gyereket, és hagyd a fenébe ezt a férfit akivel élsz ! :-) Ez úgy hangzik mintha a férjed lenne a szemét , de szerintem pont a férjed felesége az! :-)

35.N

2012. jan. 24. 16:31
 35/38 anonim ***** válasza:
74%

Pofám sem lenne ezt leírni.

Ha igaz a sztorid megérdemled a sorsod... nevelheted egyedül a két gyereked. Ha ez kiderül, szerinted a férjed, majd minden bizonyíték nélkül elhiszi, hogy az első az övé.

Egyáltalán minek mondtad el neki, hogy terhes vagy??

2012. jan. 24. 16:33
 36/38 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem mindenképpen töröld ki az előzményeket az internetes kezdőoldalról kezdetnek, hátha akkor nem a gyakorikerdesekről kell megtudnia, hogy megcsaltad.
2012. jan. 25. 13:26
 37/38 anonim ***** válasza:
Fejlemény? Hogy állnak most a dolgok?
2012. jan. 29. 19:39
 38/38 anonim ***** válasza:
42%

Hazugságban akarsz élni életed végéig?És ha mégis a férjedé a gyerek?

Bár ez most jó megoldásnak tünne de hidd el nem az.

ezt egy olyan nő mondja aki abortuszon esett át.

„...az elmúlt másfél évben szabadultam meg a csend és szégyenkezés láncaitól azáltal, hogy nyilvánosan beszéltem az igazságról. Az abortusz nem egy gyors és egyszerű megoldás; ez egy életeket tönkretevő döntés. Olyan döntés, amit mindig bánni fogok.”

[link]

ha elveteted a legrosszabb utat választod?

2012. febr. 2. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!