Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, el szeretnem...

Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?

Figyelt kérdés
Nov.24-en volt az utolso menstruaciom, ezek szerint 8 het 4 naposnak kellene lennie a babanak es valoszinuleg dec.8-an fogant. Meretek alapjan csak 6 het 4 napos tehat valoszinuleg dec.22-en fogant. Az a problemam, hogy sajnalatos modon pont dec.22-en megcsaltam egyszer a ferjem. Tehat valoszinu a felrelepesbol lett a baba. A ferjem nagyon szeretne a babat, nagyon orul neki es meg sem tudnam magyarazni neki, hogy en miert akarom elvetetni, mivelhogy mindig 3 gyereket terveztunk (ez a baba lenne a masodik). Segitsetek kerlek otletekkel, hogy mit tegyek...
2012. jan. 23. 23:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem, hogy hogy akartok 3 babát, ha már 1 után is csalod? Nem lenne hazugság így az életed?

válasz:

magánrendelésre mész, ajtó előtt megvár a férjed, bent megbeszéled a dokival, majd behívod a férjed és sajnálkoztok a dokival, aki elmondja, hogy baj van.

2012. jan. 23. 23:34
 12/38 A kérdező kommentje:
Igazabol azert is tortent a megcsalas, mert nem elunk rendszeres nemi eletet. Egyetlen egyszer voltunk a ferjemmel is egyutt de nem is emlekszunk ra, hogy mikor volt. Az elozo gyereknel is nagyon jol megmondta ez az orvos az idopontot, nem hiszem, hogy nagyot tevedne. Tul nagy a riziko.. en is szeretnem ha ez a baba a ferjeme lenne de hat ha megsem?? Raadasul egy kinai ferfival csaltam meg...hat nem szeretnem a kovetkezmenyet viselni...nekem is megszakad a szivem..
2012. jan. 23. 23:35
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

egyre jobb. kínai????? hááát, azt bizony nem magyaráznád egykönnyen ki.

beszélnetek kellene a kapcsolatototkról, mert így sok értelme nincs.

2012. jan. 23. 23:37
 14/38 A kérdező kommentje:
Azert tavolodtunk el egymastol, mert a gyerek egyszeruen "nem hagyja", hogy egyutt legyunk. Meg lehet oldani a problemankat. Mukodni fog ezutan is. Mindeketten szeretjuk egymast. Ez a felrelepes meg nagyobb veszekedes utan, alkohol befolyaltsaga alatt egy szomoru este hatasa volt az elozo szerelmemmel. Viszon tudom, hogy soha tobbe nem fog ilyesmi megismetlodni. Mindegy nem akarok sokat magyarazkodni. Nem azert tettem fel a kerdest.. A tobbieknek meg koszonom a jo szandekot es a kedvesseget, hogy probaltok jo tanacsot adni.
2012. jan. 23. 23:45
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Vele kevertelek: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Igy sem, ugy sem egyszeru a tortenet. Fogalmam sincs hol talalsz olyan orvost, aki papiron is falaz neked. Merthogy ugye a ferjedet nem informalhatja, ha te nem akarod, de azt szerintem nem sok orvos teszi meg, hogy hivatalosan is valamire hivatkozik, ami abortuszt indokol.

Tudom, ezt kizarod, de en akkor is elmondanam.

2012. jan. 23. 23:49
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

komolyan nem akarlak bántani de az igazságérzetem nem hagyja, hogy "befogjam" :S

meg tudnád ölni a saját gyerekedet mert nem tudtál hűséges maradni és védekezni se voltál képes? belegondoltál már ennek mekkora a súlya? egész életedben emészteni fog :S

nem vagyok abortusz ellenes és ilyeneket nem szoktam írni, de a körülmények miatt ez a történet nekem több mint sok(K) :(

2012. jan. 23. 23:52
 17/38 A kérdező kommentje:
Te fel tudnal nevelni es szeretettel tudnal nezni egy olyan gyerekre akit nem akartal es egy oriasi hibadra emelekeztetne minden alkalommal mikor a szemebe nezel.. igy is emeszt a buntudat amiert ezt tettem es raadasul egyedul maradnal utan 2 gyerekkel mert termeszetesen a ferjed nem nevelne fel egy masik gyereket aki nem is az ove...jah es inakbba persze elvenne toled az elsot is mert miert maradhatna veled?
2012. jan. 24. 00:04
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

tudom, bárhogy döntesz... :(

csak magamból indultam ki, van gyerekem, belehalna a lelkem ha a kistesóját el kéne vetetnem :(

pár éve még biztos nem ezt írtam volna, de nyilván te is tisztában vagy ezzel az érzéssel is, te is anya vagy.

azért mielőtt döntesz, menj el másik dokihoz is, hátha...

2012. jan. 24. 00:16
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

nem kell tudnia hogy nőgyógyászhoz mész, gondolom minden lépésedről azért nem tud, egy másikhoz mész, mint eddig. Neki meg megmondod, hogy zavarna, ha a férjed ottlenne amikor vizsgál vagy beszéltek...stb ha mégis úgy alakulna, hogy kiderül és el akarna menni. Neki elmondod, h nem akarod megtartani, mert nem 100 hogy a férjedtől van, és fontosabb a család vagy nem tudom milyen érveket lehet felhozni. Van olyan nőgyógyász, aki nem engedi be az apákat alapból sem amúgy, még UH-ra sem

Hazudni egyik doki sem fog sztem a kedvedért.

Nem értek egyet ezzel döntéseddel, magával az abortusszal sem.Ítélkezni nem fogok, nincs jogunk hozzá...Tanácsolom gondold meg jól, mert az életed így is rámehet...Vállalni kell a tetteinkért a felelősséget, a botlásokért is, hisz azok is a saját tetteink...

Sajnálom, hogy így alakult...

2012. jan. 24. 07:52
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el még egyszer orvoshoz,de máshoz.Úgy menj oda, hogy nem jött meg,...mintha először mennél.UH-oznak és ott is írnak valamit.Megkérdezed,hogy dec. 8-i vagy dec. 22-i időpont közül melyik valószínű a fogantatáshoz és így lehet el sem kell vetetned. Nekem pl menszi után van pé-em, és sokáig azt hittem,hogy nem lehet gyerekem,mert ugye a középidőben nem sikerült.Mikor nem számítottunk rá meg sikerült.Evvel arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy neked is középidőben van pé-ed,lehet akár menszi előtt is.Akkor meg lehet a férjedtől is!E.
2012. jan. 24. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!