Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?
Én azt nem értem, hogy hogy akartok 3 babát, ha már 1 után is csalod? Nem lenne hazugság így az életed?
válasz:
magánrendelésre mész, ajtó előtt megvár a férjed, bent megbeszéled a dokival, majd behívod a férjed és sajnálkoztok a dokival, aki elmondja, hogy baj van.
egyre jobb. kínai????? hááát, azt bizony nem magyaráznád egykönnyen ki.
beszélnetek kellene a kapcsolatototkról, mert így sok értelme nincs.
Vele kevertelek: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Igy sem, ugy sem egyszeru a tortenet. Fogalmam sincs hol talalsz olyan orvost, aki papiron is falaz neked. Merthogy ugye a ferjedet nem informalhatja, ha te nem akarod, de azt szerintem nem sok orvos teszi meg, hogy hivatalosan is valamire hivatkozik, ami abortuszt indokol.
Tudom, ezt kizarod, de en akkor is elmondanam.
komolyan nem akarlak bántani de az igazságérzetem nem hagyja, hogy "befogjam" :S
meg tudnád ölni a saját gyerekedet mert nem tudtál hűséges maradni és védekezni se voltál képes? belegondoltál már ennek mekkora a súlya? egész életedben emészteni fog :S
nem vagyok abortusz ellenes és ilyeneket nem szoktam írni, de a körülmények miatt ez a történet nekem több mint sok(K) :(
tudom, bárhogy döntesz... :(
csak magamból indultam ki, van gyerekem, belehalna a lelkem ha a kistesóját el kéne vetetnem :(
pár éve még biztos nem ezt írtam volna, de nyilván te is tisztában vagy ezzel az érzéssel is, te is anya vagy.
azért mielőtt döntesz, menj el másik dokihoz is, hátha...
nem kell tudnia hogy nőgyógyászhoz mész, gondolom minden lépésedről azért nem tud, egy másikhoz mész, mint eddig. Neki meg megmondod, hogy zavarna, ha a férjed ottlenne amikor vizsgál vagy beszéltek...stb ha mégis úgy alakulna, hogy kiderül és el akarna menni. Neki elmondod, h nem akarod megtartani, mert nem 100 hogy a férjedtől van, és fontosabb a család vagy nem tudom milyen érveket lehet felhozni. Van olyan nőgyógyász, aki nem engedi be az apákat alapból sem amúgy, még UH-ra sem
Hazudni egyik doki sem fog sztem a kedvedért.
Nem értek egyet ezzel döntéseddel, magával az abortusszal sem.Ítélkezni nem fogok, nincs jogunk hozzá...Tanácsolom gondold meg jól, mert az életed így is rámehet...Vállalni kell a tetteinkért a felelősséget, a botlásokért is, hisz azok is a saját tetteink...
Sajnálom, hogy így alakult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!