Terhes vagyok, el szeretnem vetetni, na de hogy?
Utazz el par napra a gyerekkel pl anyukadhoz, ahol is megtortenik a "baleset" es elvetelsz. Egy masik orvoshoz mesz majd, egyedeul. Es kesz. Csak te fogsz tudni rola
Amugy meg ne b@szogass felre!
Látjátok, ez a vége, ha valaki képtelen hű maradni. Egy ilyen kapcsoltba nem vállalnék több gyereket, de lehet egyet sem. Ha nincs sex a férjeddel, annak oka van...
Viseld a következményket, mert hibáztál NAGYOT!
Bízd magad Istenre, Ő a gondodat viseli.
23N
Szerintem is keress egy másik dokit, aki csinál új UH-ot.
Mensi szerint 8 hetes, méretek alapján meg 6. Szerintem akkor 8-án sikerült be a baba.
Vagy menj el 4D-re, akkor nem kell másik doki, és kérdezz rá ott is a méretekre és a fogantatás lehetséges dátumára.
pontozzatok le engem is nem érdekel, de nem tudom szó nélkül hagyni.
És még azt mondják, a férfiak hűtlenebbek.
Három gyereket terveztetek és az első után megcsalod?? Mi lesz legközelebb? Veszekedtek, megint elmész inni és megint lefekszel valakivel? Hogy te mekkora ... vagy!
nálatok igaz lesz ez a mondóka:
Anyám japán,apám kínai én meg félre sikerültem:)))))))
Hú, ez nagyon nehéz. De, ha nem is emlékeztek mikor voltatok együtt akkor a férjed már nem gyanakszik? Nagy hibát követtél el, de ő ugyanennyire hibás, ha jól összevesztetek és hagyott elmenni.
Ha nincs más megoldás mondd el neki, ha szeret nem fog elhagyni. Persze először nagy balhé lesz, de utána megnyugszik.
Hasonló helyzetben voltam én is, nekem szerencsém lett mert a férjemé. Én végig izgultam az egészet. Most persze gondoljon mindenki azt amit akar miért tettem a lényeg, hogy az övé és ahogy te is írod soha többé nem tennék ilyet, hogy félre lépek.
Nálunk is rögtön kiderült volna mert az illető más nemzetiségű volt.
Én nem mondtam el a férjemnek csak reménykedtem, hogy az övé.
Mikor megszületett annyira megkönnyebbültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!