Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon nagy bajban vagyok, de...

Nagyon nagy bajban vagyok, de azt érzem nem bírom beledilizek. Abortusz? Nekem? Aki világ életében abortusz ellenes volt? Kérlek mondjatok valamit

Figyelt kérdés

Tudom kapok majd hideget meleget, de muszáj kiírnom magamból mert senkivel nem tudom megbeszélni.

Nos majdnem 2éve gyógyszer melett terhes lettem, mivel nem volt stívem abortuszra menni, megtartottuk, 1éves múlt a fiam. Imádom, ő az életem.

Jan 13-án parmatex hüvely kúppal voltunk együtt, +megszakításos módszerrel. Nos 30,án kelett volna megjönnie azóta semmi.

Holnap tesztelek, ha pozitív lesz....Bele se szeretnék gondolni.

Apuka most lépett le,én visszaköltöztem szüleimhez.Esélem sincs ilyen anyagi körülmények között megtartani a babát.

De szerintem abortusz után egyből mehetnék a zárt osztályra.... Biztos nem bírnám feldolgozni.

1hónapja voltam hasi uhn mert nagyon görcsöltem, azt mondták a petefészkemnél görcsölök, sebészhez küldtek tovább.ahová még nem tudtam elmenni.

Valamint múlthónapban véreztem 15-16ig is.

Minden reményem hogy nem vagyok terhes, de nagyon rettegek.

2012. febr. 12. 09:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Amúgy kedves kérdező hogy vagy? Kiváncsi vagyok mitévő leszel, és hogy hogy viseled mindezt.
2012. febr. 15. 15:12
 32/47 anonim ***** válasza:
40%
Itt nem csak a kérdező és a magzat sorsa a tét, hanem az 1 éves kisgyermeké is. Én biztos Őrá gondolnék, és fájó szívvel, de nem hagynám ezt a babát megszületni.
2012. febr. 15. 16:25
 33/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok.

Nem gondoltam hogy vannak még ilyen megértő emberek!!!

EZ nekem sokat jelent.

Úgy volt hogy ma, de sajnos csak holnap tudok elmenni dokihoz.

Holnap délután megírom mi volt,és mi lesz.

Nagyon remélem nem vagyok mégsem terhes, ha mégis akkornagyon hajlok az örökbeadás felé.

Holnap írok,és köszi mindenkinek!!!

2012. febr. 15. 19:39
 34/47 A kérdező kommentje:

Eddig is volt egy kemény életem, nem kíméltek fentről az biztos...

Remélem ettől a döntéstől megkímél, de ez holnap kiderü!

2012. febr. 15. 19:43
 35/47 anonim ***** válasza:
Én azt kívánom ne legyél terhes. de ha nem jött meg és pozitív akkor....
2012. febr. 15. 20:12
 36/47 anonim ***** válasza:
76%
Örökbeadás? Szerintem nem gondolod komolyan, hogy kihordod a babádat, és másnak odaadod?! Főleg, hogy tudod, milyen érzés egy gyermek. Így egész életedben élhetsz azzal a tudattal, hogy habár nem vetetted el, de valahol a világban él még egy gyermeked. Nem láttad először mosolyogni, ülni, mászni, felállni, és nem neked mondja, hogy anya... Én ezt nem tudnám megtenni.
2012. febr. 15. 21:53
 37/47 anonim ***** válasza:
69%
Igen, én sem tudnám örökbe adni. Milyen érzés lehet az, hogy van a világban egy gyermek aki a Te húsod, a Te véred, és még azt sem tudod hogy jól bánnak-e vele, boldog-e, beteg-e, él-e, hal-e. É ezt nem tudnám elviselni ép ésszel.
2012. febr. 15. 22:02
 38/47 anonim ***** válasza:
80%

Én attól félnék hogy az a gyermek ha felnő és megtudja hogy örökbe adták, soha nem fog megbocsájtani az anyjának.

Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. Sok-sok erőt kívánok neked!

2012. febr. 15. 22:16
 39/47 anonim ***** válasza:
nagyon szurkolok hogy ne legyél terhes,biztos nem akartok kibékülni??,
2012. febr. 16. 09:35
 40/47 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó hozzáaszólóknak.

Szerintetek jobb elpusztítani a saját gyermekét,mint mondjuk örökbe adni?

Ha magzati állapotban meghal a gyerek akkor nem tudja azt mondani az Édesanyjának,Anya miért tetted ezt?Ezért jobb döntés az abortusz az örökbeadásnál???

És ki tudja lehet még jóra fordul minden és még a szülés után is meggondolhatja magát a Kérdező ha ragaszkodik a gyerekéhez megtarthatja,lehet addigra a körülmények is jobbra fordulnak(bár így lenne)!

Nagyon vigyázzatok milyen választ adtok a Kérdezőnek mert egy élet kioltása a Ti felelősségetek is lesz!!!

2012. febr. 16. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!