Az uzsoki korházban hogy működik az abortusz?
Ha még nem szültél, akkor 1. nap bemész, enni inni nem lehet aznap, dél körül felteszik a lamináriát (tágító pálca) utána ehetsz, ihatsz. Másnap műtenek szintén dél körül, vagy ahogy "beleférsz". Altatnak, majd visszavisznek a kórterembe, már ott ébredsz. Aznap éjjel még bent kell maradni megfigyelésen, hogy nem lázasodsz-e be, vagy nem vérzel túlságosan. Harmadnap reggel mehetsz haza. Ha szültél már, akkor a tágítás elméletileg kimarad. Én második nap este hazajöttem saját felelősségre, nem volt gond. Mind ez 3 éve volt, azóta nem tudom, hogy még mindig így van-e.
Sajnálom.
Youtobe: néma sikoly!
veresszanett: abortusz!
Szia! Kik kényszerítenek rá, és hogyan? Ez nagyon gáz.
Amúgy vannak olyan lehetőségek, hogy megszülöd, csak nem tartod meg, örökbe adod. Szívtelennek hangzik, de az AB-ról Te is érzed, hogy még szívtelenebb. Nem tudom, hogy nálad játszik-e, de léteznek anyaotthonok is, kifejezetten olyanoknak, akiknek nehéz lenne az indulás.
Az apa amúgy mit szól a dologhoz? Lehetne rá számítani szülés esetén? Mellette maradna?
Hol az apa? ő nem tudna támogatni?
miért nem védekeztetek?
amúgy tényleg nem vagy könnyű helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!