Abortusz ugyanúgy zajlik 10 hetesen is mint mondjuk 6 hetesen?
Gyerekvállalás témakör????
Na mindegy. Persze, hogy ugyanúgy zajlik. Sajnálom :(
Az eljárás ugyanaz, még 12. héten is.
Altatás, vákuum, vérzés, lehet kis görcs, ébredés, ha minden rendben van veled, mehetsz délután haza.
Igen, az eljárás ugyanaz. A műtét altatásban történik, és még aznap hazaengednek. Ha már normál úton szültél, akkor azt hiszem nincs tágítás, de ebben nem vagyok biztos. És sajnálom, hogy nem tarthatod meg. :(
Első válaszolónak: mégis melyik lenne a megfelelő témakör szerinted?
Jaj! 9 hetes terhesen mutatta csak ki a teszt??? Nekem egyértelmű tüneteim vannak, már van egy gyerekem, pontosan ugyanazok:-( Holnap kellene megjönnie, de már a fogamzás után 3 nappal nagyon feszült a mellem és majd' leszakad a hasam, úgy mint amikor a kislányommal állapotos lettem. A teszt még nem mutatja, hogy várandós lennék. Én nagyon szeretném, de a körülményeim miatt nem lehet:-((((
Hogy vagy? Sajnálom, hogy így alakult, de szerintem még teljesen időben vagy, ne izgulj! Állítólag a tágítás nagyon kellemetlen, de a szült nőknél ez kevésbé macerás!
A lelki állapotodat sejtem.....:-((( Ha van kedved, nyugodtan írj privit!
Örökbeadás nem jöhet szóba?
Mostanában szembesültem vele, hogy abortusznál nem érzéstelenítik a gyerekeket, az anya altatása rájuk nem hat ki.
Így a gyermek iszonyatos fájdalmakat él át, a vákumnál és a feldarabolós változatnál is.
A tíz hetes babának már bőven van fájdalomérzete... kérd meg az orvost, hogy altassa el, mielőtt kikaparja - ha nem tartod meg, legalább ne szenvedjen olyan sokat!
Remélem, a méhszájad és a méhfalad megmarad épségben, ha később babát szeretnél, sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!