Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az abortusz műtéti ideje kb....

Az abortusz műtéti ideje kb. hány perc?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
20 perc kb.
2011. dec. 22. 22:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. harminc. Előkészülettel együtt. Engem altattak. Sajnos elhalt babám miatt volt abortuszom pár éve.
2011. dec. 22. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
20-30 perc, elég hamar megvan.
2011. dec. 22. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Kb én is ennyit mondok. De utána a felébredés és tudatnál lét 1-másfél óra
2011. dec. 22. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem missed ab miatt volt, kb 15 perc. Még a műtőben felébredtem a műtét után, utána már nem aludtam vissza.
2011. dec. 22. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb 15 perc...

a műtét után én a szobámban tértem igazán magamhoz...

Ne tedd meg mert örökre bánni fogod!!!Nekem a házasságom kezd rámenni!!

Remélem Te nem bánod meg :SSS

Kívánom hogy jól dönts!!!!!!!!

2011. dec. 22. 23:30
 7/11 A kérdező kommentje:
nekem is a férjem nem akarja, nagyon nem... 4. baba lenne :( nem tudom mit csináljak
2011. dec. 23. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Nehéz döntés... De gondolj arra, hogy ezt a 4 gyereket később el is kell indítani az életben. Ha a pénztárca nem akadályozza, akkor tartsd meg. Egyébként sajnos tényleg megfontolandó!

És 20 perc a műtét.

2011. dec. 23. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Maga a műtét nem több 7-8 percnél.

Én amikor voltam, mérték az időt a velem egy kórterembe lévők, és onnantól számítva hogy kiléptem az ajtón 12 perc telt el amíg vissza toltak.

Szóval egyrészt innen tudom, meg szintén amikor voltam akkor megjegyeztem a nővérnek hogy menyi papír munka van egy negyedórás műtét miatt és ő is mondta hogy altatással együtt nem több 7 percnél.

2011. dec. 23. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező!

Most csak erre válaszolok, mert megfogott: Mi is 4-en vagyunk. Rohadt szarul éltünk gyerekkoromban, akkor volt rendszerváltás, és a szüleim munkahelyei megszűntek. Teljesen készen voltak (állítólag), hogy miből etetnek majd minket. A szép, hogy ebből én semmit nem éreztem, mert nem előttem aggodalmaskodtak. És bár a karácsonyunk szegényes volt, és mindig az enyém volt a legkevesebb tízórai az iskolában, meg karitászból kapott cuccokban jártam, nagyon boldog gyerekkorom volt, és később az életben is el tudtam indulni.

2011. dec. 23. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!