Az abortusz műtéti ideje kb. hány perc?
Kb 15 perc...
a műtét után én a szobámban tértem igazán magamhoz...
Ne tedd meg mert örökre bánni fogod!!!Nekem a házasságom kezd rámenni!!
Remélem Te nem bánod meg :SSS
Kívánom hogy jól dönts!!!!!!!!
Nehéz döntés... De gondolj arra, hogy ezt a 4 gyereket később el is kell indítani az életben. Ha a pénztárca nem akadályozza, akkor tartsd meg. Egyébként sajnos tényleg megfontolandó!
És 20 perc a műtét.
Maga a műtét nem több 7-8 percnél.
Én amikor voltam, mérték az időt a velem egy kórterembe lévők, és onnantól számítva hogy kiléptem az ajtón 12 perc telt el amíg vissza toltak.
Szóval egyrészt innen tudom, meg szintén amikor voltam akkor megjegyeztem a nővérnek hogy menyi papír munka van egy negyedórás műtét miatt és ő is mondta hogy altatással együtt nem több 7 percnél.
Kérdező!
Most csak erre válaszolok, mert megfogott: Mi is 4-en vagyunk. Rohadt szarul éltünk gyerekkoromban, akkor volt rendszerváltás, és a szüleim munkahelyei megszűntek. Teljesen készen voltak (állítólag), hogy miből etetnek majd minket. A szép, hogy ebből én semmit nem éreztem, mert nem előttem aggodalmaskodtak. És bár a karácsonyunk szegényes volt, és mindig az enyém volt a legkevesebb tízórai az iskolában, meg karitászból kapott cuccokban jártam, nagyon boldog gyerekkorom volt, és később az életben is el tudtam indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!