Abortusz családi okok miatt. Segítség?
Sziasztok! Először is szeretnék megkérni minden kedves tagot, hogy a "fejmosó" válaszokat kerüljük hisz így is elég ramaty állapotban vagyok ezek nélkül is!!
Egy pár napja írtam már az oldalra tanács kérése miatt! Ugyanis akkor leírtam h párom megcsallt, és hogy van egy egy éves kisfiunk, viszont most megint 6 hetes terhes vagyok!
Sajnos az állapotunk a párommal semmit sem javult, sőt azóta is jár ahhoz a csajszihoz, így tuti külön kell hogy folytassuk az életünket! Viszont sem anyagiakban sem pedig másmilyen formában nem hajlandó támogatni, így az én keresetem nagyon kevés az egy éves babámra illetve magamra és a többi dolgokra!
Ezért kénytelen vagyok elvetetni a babyt, mert nyomorban nem szeretném nevelni, vagy esetleg ugy megszülni, hogy később az utcára kerüljünk!
A segítségetek szeretném kérni.....
Tudnátok olyan orvost ajánlani aki normális és nem egy hentesként állna a dolgokhoz?
ÁTérzem a helyzetedet, én sem vállalnék a bizonytalanra gyermeket.
Kedves első válaszoló, gondolom úgy érti a kérdező, hogy olyan, aki úgy állna Őhozzá és a helyzethez. Tehát normális hangnemben és nem még plusz lelkiismeretfurdalást okozva a megjegyzéseivel és a kellő empátiával rendelkezik.
Sajnos nem tudok ilyet, meg gondolom nem is egy helyen lakunk.
Szia!
Mindenképpen kisvárost javasolnék, ott nem futószalagon mennek a betegek, legalábbis nálunk nagyon kedvesek, figyelmesek a szülészeten a betegekkel, kismamákkal.
Ne csinálj ekkora tragédiát az abortuszból, van neked most ennél nagyobb bajod is, inkább tedd rendbe a magánéleted, az a fontos a gyerekednek is, hogy te kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb legyél.
Az abortuszt fizikailag abszolút nem fájdalmas, inkább lelkileg megterhelő egy nőnek, de neked ott a babád, akit fel kell nevelj, ne görcsölj ennyire az abortuszon.Csak halkan jegyzem meg, hogy jól döntöttél, fel a fejjel, meglátod minden jobbra fordul:))
Szio. Figyu,látják rajtad hogy a nem egy 16 éves felelőtlen csitri vagy,aki azt sem tudja hol esett teherbe...nem hiszem hogy különösebben bunkóznának. Döglődő oroszlánba ők sem fognak mége gyet rugni...(Bocs,de gondolom látszik rajtad hogy nem ez életed legboldogabb időszaka...)
Ha kétségeid lennének,hidd el hogy ez a legjobb amit most tehetsz. Én már csak tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!