Akinek volt abortusza annak tudtak róla a szeretteik?
Senki nem tudott róla.Az akkori Párom se és a szüleim se.Egyedül éltem,kicsit távolabb a szülőktől,így nem volt nehéz dolgom.
Azóta eltelt 5 év és még mindig nem mondtam el senkinek.Csak a jelenlegi párom tudja,de ő se adta tovább.Neki is csak azért mondtam el,hogy tudja,nem biztos,hogy akarok gyereket...Legalábbis mostanában(pszichológiai és múltbéli okai vannak és ekkor mondtam el az abortuszt is)
Nem is tervezem,hogy elmondom,max,ha konkrétan rákérdeznek.
Edesanyam es tesom, 2 legjobb baratno akik velem voltak(angliaban tortent)es az akkori parom, meg a jelenlegi ferjem .senki masra nem tartozott igy is ugy emlekszem vissza mintha nem is en lettem volna mintha nem isvaz en eletem es en lettem volna.
Kitorolnem azt az idot, de megertettem h a legjobb dontes volt utolag es most ujra terhes vagyok az igazitol es boldog .Nem bantam meg megbocsatottam magamnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!