Ti szólnátok a szomszédoknak, hogy legyenek csöndesebbek, mert laknak alattuk is?
Ja, az én szomszédom is olyan volt, mint a 22:35-ös.
De csak addig volt ilyen "okos", amíg ő zavart mindenkit. Aztán egyszer ráhívta valaki a rendőrséget (nem tudom ki volt, de jól tette), mi meg éjjel nyomattuk neki hangosan a tv-t, míg mások többször is beszóltak neki a társasházból. Na utána már nem volt ennyire nagy a pofája. :)
Mindig annak a könnyebb, aki zavarja a másikat. S hát valaki felfogja, hogy hoppá, talán mégsem viselkedett értelmesen, míg mások megmaradnak baromnak.
Mindenkinek eltérő az inger küszöbe. Én viszonylag jól tűrtem az élettel járó társasházi zajokat,de mióta itthon vagyok a gyerekkel (2éves lassan) és egész nap hallgatom, hát néha nálam is betelik a pohár! Én sem azt mondom, hogy járjon mamuszba az illető, de mikor kopogós házi-papucsa van a kedves feletted lakónak, akkor nem a legszebbeket gondolom. A lakásfelújítások: egy tízemeletes panelba mindig van vki, aki javít, felújít, átalakít... A panel sajátossága, hogy akárhol történik a fúrás, olyan, mintha a fejednél csinálnák. Nem, nem alszik vissza a gyerekem, ha erre felriad, mert konkrétan fél!!! Megszokni nem tudom, csak elviselni a zajokat! Olyan, mintha még mindig koliban laknék:( Jaés, igen, a gyerek is egy külön(leges) hangforrás. Egyszer hagytam ordítani. Kopogott is szomszéd, biztosan zavarta....
Kedves Kérdező! Végül szóltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!