Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, ti megengeditek lányoto...

Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a strandon nem tiszta a wc, akkor megengeditek, hogy ne húzza le a fürdőruhája alját, hogy ne kapjon el valamit? Vagy csak úgy a füvön, ha már nagyon kell neki? És, ha igen, hány éves korig?
2012. jan. 2. 11:16
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon kell neki akkor igen. Ha nem akkor lehuzom és úgy. Én egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy ez normális. Miért ne? Nem megfertőzi a fél világot! Csak pisil.
2012. jan. 21. 16:44
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha utazunk és nincs más lehetőség akkor az erdő szélén pisil, na de nem a bugyijába és nem olyan helyen ahol van wc.

Itt a hangsúly nem azon van, hogy ha nagyon muszáj pisiltetem-e a gyerekem a szabadban,hanem, hogy megengedem-e neki a strandon (ahol van nyilvános wc) hogy belepisiljen a bugyijába.

Aki nem érti a különbséget azt sajnálom.

2012. jan. 22. 09:43
 43/49 anonim ***** válasza:
Plusz nem tudom te milyen közegben élsz, de az én környezetemben a 14-16 éves lányoknak (de még a nagyobbaknak sem) nincs állandó gombás fertőzése.
2012. jan. 22. 09:45
 44/49 anonim ***** válasza:

én már találkoztam olyan 4 éves kislánnyal ki gombás fertőzés miatt vittek el orvoshoz

én egy szóval se mondtam, hogy akkor megyek strandra ha fertőzésem van

És nem kell ahhoz nemi életet élni, hogy valaki megfertőződjön.

2012. jan. 22. 10:31
 45/49 anonim ***** válasza:

A strandon pisilős németországos sztorihoz szeretném írni:

1.Az én lányom a strandon kb annyival tartja tovább a pisijét azoknál a gyerekeknél amennyivel tovább tart elszaladni a wc-re a bokor helyett. Mivel a gyerekeknek minden nem játékkal töltött idő pazarlás így nem hiszem, hogy csak azért, mert 50m kevesebbet kell szaladni hamarabb megy el (legalább is ha itthon van játék ahol a wc igen közel van akkor is az utolsó percben rohan el és nem csak ő hanem a barátnői is)

2. aztán én is láttam azt a műsort amiben a pasi megitta a pisijét és ha az életem múlna rajta lehet, hogy én is meginnám, de ettől még nem hiszem, hogy higiénikus egy bokor mögé járni pisilni.

3. ha olyan gyorsan elillan az ammónia akkor pl a Diákszigeten (én még akkor voltam ott amikor így hívták :D) ugyan miért van már olyan büdös pisi szag minden nagyobb bokorcsoport mögött. Gondolom, mert 1 ember pisije lehet hamar elillan a szabadban, de 30 vagy ,még többé már lassabban.

Nem beszélve arról, hogy pl amikor a lányom bepisilt akkor miután megszáradt a bugyija (mert nem tudtam mondjuk azonnal kimosni) eléggé pisi szagú volt.

4. tudom, hogy steril a pisi, mert anyósomnak is mondta a dokija, amikor iszonyat durva herpesze volt, hogy óvatosan mossa le pisivel és lám leszáradt. De ettől még nem szeretnék belelépni más emberek pisijébe, mert gusztustalan.

Szóval nem-nem és nem engedném a lányomnak, hogy a fürdőruhájába pisiljen és számomra az is visszataszító, ha a szabadban valami olyan helyen ahol sok ember szórakozik (pl strand)egyes emberek nem veszik a fáradtságot, hogy a gyerekükkel elrohanjanak a wc-re uram bocsá még ők is a fűre pisilnek. (ha gusztustalan a strand és a nyilvános wc-je akkor meg nem járok oda és kész)

2012. jan. 24. 21:03
 46/49 anonim ***** válasza:
"Meg jegyezem nem érdekes, hogy a 14-16 éves korig soha nincs fertőzése egy lánynak se...de utána állandóan hol ezt hol azt kap le...(igen fűvel fával kefélésnek hívják a okot)" Persze, mert a gombás fertőzéseket csak szexuális úton lehet elkapni, ugye agyaskám? Milyen érdekes, a lábgomba sem úgy terjed, hogy az emberek egymáshoz dörgölik a talpukat. Épp így a hüvelygomba sem csak nemi érintkezéssel terjed.
2012. jan. 24. 21:50
 47/49 anonim ***** válasza:

A másik rovatban ezek a nők, szidják a férfiakat, hogy nem képesek fel v. lehajtani a wc deszkát,

itt meg úgy használják a bugyijukat, mint egy tésztaszűrőt!!

A sűrűje bent maradjon???

Hja, majd jó lesz későbbre...

Akik meg a bokorba csurgatnak, mert a wc "messze van", azok kit szidnak, hogy fel- vagy le volt-e hajtva a bokor???

2012. aug. 25. 22:42
 48/49 anonim válasza:
Ez már beteges! Higiéniáról hallottál már ember?!
2013. febr. 24. 07:55
 49/49 anonim válasza:
Úúristenemmm , milyen veszeledést tudtok csinálni ebből az egyszerű kerdésből . És még ilyet mond az egyik ha nem húzod le a strandom wc-nél a bugyit akkor hogy ée hozzád férfi hogy ilyen gusztustalan vagy . Én meg mondom az igazat hogy az emberek 90% belepisil a vízbe és csak ti vagytok azok a kis nyápic emberek akik itt izélnek ezzel kapcsolatba tök mind1 ha az 1000 embereből 20 elmegy wc-re úgy is a víz fele kb csak pisi . Én a lányomat ha elviszem wc-re és piszkos persze hogy megengedem neki hogy úgy pisiljen , hisz leszarom ha mindenki ezt csinálja . TUDJÁTOK FELTALÁLTÁK A MOSÓGÉPET . Az 100% hogy kihozza hülyék . Egyátalán nem lesz szagos a fürdőruhád nem marad benne hiszen még tiszta vízben is kijön belöle . Az ilyenek akik ilyeneket mondanak hogy aki belepisil a vízben az kivánom hogy fossák össze magukat mindeni előtt az utcán és addig ne talaljon wc hogy rászáradjon a bőrére . ÉN ÖRÖKKÉ BELE FOGOK PISILNI A VÍZBE .
2017. júl. 25. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!