Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?
Igen, ha utazunk és nincs más lehetőség akkor az erdő szélén pisil, na de nem a bugyijába és nem olyan helyen ahol van wc.
Itt a hangsúly nem azon van, hogy ha nagyon muszáj pisiltetem-e a gyerekem a szabadban,hanem, hogy megengedem-e neki a strandon (ahol van nyilvános wc) hogy belepisiljen a bugyijába.
Aki nem érti a különbséget azt sajnálom.
én már találkoztam olyan 4 éves kislánnyal ki gombás fertőzés miatt vittek el orvoshoz
én egy szóval se mondtam, hogy akkor megyek strandra ha fertőzésem van
És nem kell ahhoz nemi életet élni, hogy valaki megfertőződjön.
A strandon pisilős németországos sztorihoz szeretném írni:
1.Az én lányom a strandon kb annyival tartja tovább a pisijét azoknál a gyerekeknél amennyivel tovább tart elszaladni a wc-re a bokor helyett. Mivel a gyerekeknek minden nem játékkal töltött idő pazarlás így nem hiszem, hogy csak azért, mert 50m kevesebbet kell szaladni hamarabb megy el (legalább is ha itthon van játék ahol a wc igen közel van akkor is az utolsó percben rohan el és nem csak ő hanem a barátnői is)
2. aztán én is láttam azt a műsort amiben a pasi megitta a pisijét és ha az életem múlna rajta lehet, hogy én is meginnám, de ettől még nem hiszem, hogy higiénikus egy bokor mögé járni pisilni.
3. ha olyan gyorsan elillan az ammónia akkor pl a Diákszigeten (én még akkor voltam ott amikor így hívták :D) ugyan miért van már olyan büdös pisi szag minden nagyobb bokorcsoport mögött. Gondolom, mert 1 ember pisije lehet hamar elillan a szabadban, de 30 vagy ,még többé már lassabban.
Nem beszélve arról, hogy pl amikor a lányom bepisilt akkor miután megszáradt a bugyija (mert nem tudtam mondjuk azonnal kimosni) eléggé pisi szagú volt.
4. tudom, hogy steril a pisi, mert anyósomnak is mondta a dokija, amikor iszonyat durva herpesze volt, hogy óvatosan mossa le pisivel és lám leszáradt. De ettől még nem szeretnék belelépni más emberek pisijébe, mert gusztustalan.
Szóval nem-nem és nem engedném a lányomnak, hogy a fürdőruhájába pisiljen és számomra az is visszataszító, ha a szabadban valami olyan helyen ahol sok ember szórakozik (pl strand)egyes emberek nem veszik a fáradtságot, hogy a gyerekükkel elrohanjanak a wc-re uram bocsá még ők is a fűre pisilnek. (ha gusztustalan a strand és a nyilvános wc-je akkor meg nem járok oda és kész)
A másik rovatban ezek a nők, szidják a férfiakat, hogy nem képesek fel v. lehajtani a wc deszkát,
itt meg úgy használják a bugyijukat, mint egy tésztaszűrőt!!
A sűrűje bent maradjon???
Hja, majd jó lesz későbbre...
Akik meg a bokorba csurgatnak, mert a wc "messze van", azok kit szidnak, hogy fel- vagy le volt-e hajtva a bokor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!