Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, ti megengeditek lányoto...

Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a strandon nem tiszta a wc, akkor megengeditek, hogy ne húzza le a fürdőruhája alját, hogy ne kapjon el valamit? Vagy csak úgy a füvön, ha már nagyon kell neki? És, ha igen, hány éves korig?
2012. jan. 2. 11:16
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Én vagyok igénytelen? Legalább nekem arra volt igényem, hogy megtanuljak olvasni. A kommentelők többségével ellentétben.

"mások a pisidben fürödjenek?" - Nem. Nem a vízbe pisilek, tehát ez elkerülhető. Nyáron pedig megszárad hamar, és nem lesz pisis.

Nem hallottál még arról, hogy mi nők a wc fölé guggolva is tudunk pisilni? - Éppen írtam, ha olyan gusztustalan a WC, hogy nem ülök rá, meg amúgy se szokásom nyilvános WC-n leülni.

Amúgy nem tudom mit kell pattogni, hogy milyen undorító vagyok, ez csak egy KÉRDÉS. Nem válasz, nem leírt=megtörtént esemény, hanem egy KÉRDÉS, amiben a véleményeteket kérem erről, nem pedig rólam, ugyanis engem ti nem ismertek. Ebből nem tudom miért szűri le valaki azt, hogy igénytelen vagyok. Nyilván ilyet EXTRÉM esetbe tennék, és akkor se szívesen. Azok, akik meg ebből azt szűrik le, milyen igénytelen vagyok, azoknak csak azt kívánom, szarják össze magukat nyilvános helyen, mert matt részegek, aztán majd mondják a nénik rájuk, hogy ez a mai fiatalság ilyet tahó, igénytelen, hogy nyílt utcán lefossa a bokáját.

2012. jan. 4. 19:34
 22/49 anonim ***** válasza:
66%

De basszus hiába szárad meg a fürdőruhád, a pisi nem víz, attól még pisis maradsz, és ha bemész a vízbe az kiázik és más abban fürdik!! Ennyi erővel a konyhapadlóra is pisilhetnél, úgyis felszárad előbb utóbb, és akkor már nem pisis? Fúj!

Nem értem miért jössz ezzel hogy ha koszos a wc akkor nem veszed le a fürdőruhád... Nem kell ráülni! Guggolj fölé, vagy ha nem megy tegyél rá eldobható wc ülőkét vagy legalább wc papírt, és meg van oldva a dolog.

Mindenki lököttnek tart, hogy nem járok strandra mert félek, hogy összeszedek valamit a hasonló igényesek miatt... Hát most bebizonyosodott, hogy ez nem csak az én mániám, sajnos jogosan tartok attól, hogy a strandon az emberek mások gusztustalan testnedveiben úszkálnak...

2012. jan. 4. 20:24
 23/49 anonim ***** válasza:

És igen, ha nagyon (hangsúlyozom!! nagyon) muszáj, akkor inkább belepisilek a fürdőruhámba, minthogy lehúzzam.

eszem eldobom

2012. jan. 4. 20:31
 24/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti! Mondtam, hogy fölé guggolok, nem értem miért nem lehet elolvasni. De a kérdésben nem rólam, hanem a gyerekekről van szó. Miért is kanyarodtunk el?

Kedves utolsó, nyugodtan dobd el, nem placcsanna nagyot, sokat nem vesztenénk, és még a madarak is jóllaknának.

2012. jan. 4. 20:52
 25/49 anonim ***** válasza:
58%

te egy undorító mocskos nő vagy, ki az a férfi aki hozzád nyúl

ha a wcén nem vagy képes letolni a bugyid akkor a fene tudja még mi baj lehet az agyaddal

ha fölé guggolsz ahogy állítod akkor mi a picáért nem tolod le a bugyidat? hisz nem érsz hozzá a wc-hez

2012. jan. 4. 20:56
 26/49 A kérdező kommentje:
Mondom, ha esetleg nyitott, nem akarnám, hogy meglássanak. Nem kell nekem esni, eddig ilyen nem történt meg, csak feltettem egy kérdést, nem is magamról, hanem arról, hogy a gyereketeknél preferáljátok-e ezt a módot. Amúgy nem tudom, itt milyen idegbetegek tolonganak. Valakin megéreztek egy kis izzadtságszagot, undorítónak tituláljátok, és agyonveritek? Ez egy KÉRDÉS, mint már írtam. Szerencsére nem kerültem ilyen helyzetbe, de úgy látom, ti inkább hagynátok magatokat lelőni, ahelyett, hogy belehugyozzatok egy fürdőruhába.
2012. jan. 4. 21:04
 27/49 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy én vagyok nagyon tudatlan, de hol létezik NYITOTT vécé?
2012. jan. 4. 21:41
 28/49 A kérdező kommentje:
Ott, ahol nincs rajta ajtó. Mert sajnos kis hazánkban ez is előfordulhat.
2012. jan. 4. 21:43
 29/49 anonim ***** válasza:
62%

Hát olyan helyen én még nem jártam, ahol nyitott a wc, de nem is akarok.

De most sem értem. Ok, a gyerekről kérdeztél. De nem azért nem húzod le a róla a fürdőruhát pisilésnél, hogy ne lássák meg, hanem hogy "ne kapjon el valamit". Ezt írtad a nyitó hozzászólásban. Ezen értetlenkedik mindenki. Nem kell ráültetni a gyereket, hanem ha nem tud még felette guggolni, akkor addig tartod a wc fölött, így nem ér semmihez, nem kap el semmit.

A másik amin kiakadtunk a füvön pisilés. Ez gusztustalan, akárhogy is magyarázod. Ok, ha baleset éri véletlenül, hát ez van, de hogy szándékosan a fűre pisilteted egy strandon, az gáz.

2012. jan. 4. 21:56
 30/49 anonim ***** válasza:
de ha még nem történt veled ilyen akkor miért úgy írtad, hogy belepisilek a fürdőruhámba, miért nem úgy hogy bele pisilnék a fürdőruhámba
2012. jan. 4. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!