Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, ti megengeditek lányoto...

Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a strandon nem tiszta a wc, akkor megengeditek, hogy ne húzza le a fürdőruhája alját, hogy ne kapjon el valamit? Vagy csak úgy a füvön, ha már nagyon kell neki? És, ha igen, hány éves korig?
2012. jan. 2. 11:16
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:

Ennyi erővel te sem ismersz minket, szóval nem vádolhatsz azzal, hogy nem tudunk olvasni:) Különben választ írni sem tudnánk.

"Azok, akik meg ebből azt szűrik le, milyen igénytelen vagyok, azoknak csak azt kívánom, szarják össze magukat nyilvános helyen, mert matt részegek, aztán majd mondják a nénik rájuk, hogy ez a mai fiatalság ilyet tahó, igénytelen, hogy nyílt utcán lefossa a bokáját."

Ismét egy általánosítás, erre rácsesztél, mert ez nem fog megtörténni olyannal aki nem iszik. De minegy, én mondom hogy nem érdekel, mert szerencsére nem járok strandra, de ha ilyesmit kérdez valaki, nem árt PONTOSAN megfogalmazni mit is akar... és akkor nem lesznek félreértések. Én meg nagyon örülök hogy az én anyám soha nem engedte volna, hogy a fürdőruhán keresztül pisiljek. Hiába szárad meg, annak szaga lesz, sokáig amíg nem száraz zavaró, kényelmetlen, undorító...

2012. jan. 4. 22:51
 32/49 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy minden válaszoló iszik, csak ezt szeretném én látni :D, tehát nem általánosítás. Kívánhatom egy afrikai embernek is, hogy barnuljon le a napon, ezzel nem azt mondom, hogy mindenki fehér, csak kívántam neki valamit.

Amúgy igen, nem feltételes módban írtam, nem tudom miét. Jó észrevétel.

2012. jan. 5. 07:23
 33/49 anonim ***** válasza:
11%

Mennyi tudatlan ember van itt hihetetlen:

1. a pisi, steril, méreganyagok és ammónia meg hormonok vannak benne, (csak a méreganyagok miatt nem alkalmas az ivásra)

2. ha baktérium vagy vírus lenne benne, szegény kislány kisfiú már rég az ágyat nyomná 40-es lázzal

3. hogy mennyire steril? a sebet lehugyozhatod, mert fertőtlenít a sav.

A fürdőruhát ráadásul meg se fogja.

Feleségem és a 2 lányom is így pisilt a bokorban kint a nagy elit nyugaton a tóparton, mert hogy nem volt WC és minden holland meg német kislány meg anya odajárt pipilni. Bármi féle szégyenkezés nélkül csurgattak bele a szebbnél szebb drágábbnál drágább fürdőrucijukba.

Nyugaton ilyen probléma fel sem merül.

Annyi szokott lenni hogy esetleg oldalra elhúzzák de cak annyira hogy a nunijuk ne látszódjon, ha nem akarták hogy mondjuk a száraz fürdőruhán látni lehessen.

Csak mi magyarok vagyunk ilyen álszent faszok.

Lányok, nők nyugodtan pisiljetek a fürdőruhába, lényeg hogy ne látszódjon a művelet.

2012. jan. 16. 21:34
 34/49 anonim ***** válasza:
77%

Ez a nagy nyugati elit tópart Németország lesz, ugye? Vagy esetleg Franciaország. Igen, rájuk valóban jellemző az ilyen igénytelenség. Tisztelet a kivételnek.

A pisi addig steril, amíg a hólyagban van. De mondjuk tőlem lehetne utána is steril, nagyon nem szeretnék mások hugyában fürdeni baciktól függetlenül.

2012. jan. 17. 00:49
 35/49 anonim ***** válasza:
Azért, mert tőlünk nyugatabbra valamit máshogy csinálnak, még nem biztos, hogy az mindennek a csúcsa.
2012. jan. 17. 08:52
 36/49 anonim ***** válasza:
13%

Jól van ne higyjél nekem. De láttam én már 11 éves kislányt is a német strandon(szabad) egy kicsit eldugottabb helyen pisilni.

Arra lettem figyelmes, hogy tökegyedül megy a többi gyerekektől a másik irányba, egyszer csak leguggol (gondoltam én naivan biztos valami állatot talált vagy virágot szed) és látom hogy csurgat a fürdőruhán keresztül (nem húzta el). Abban a pillanatban hogy a csurgás elállt (de a csöpögés még nem) feláll és szalad vissza a többi gyerekhez pisinyom nem látszik mert eleve vizes volt a dressze na meg fekete színű.

Meredt pofával lestem, WTF happening???

Próbálom megemészteni a látottakat, nyugtatom magam biztos már nagyon kellett neki lusta kölyök szeret játszani. Egyszer csak kiválik egy másik kislány (7-8 éves vékony világosabb színű száraz fürdőruha) is a tömegből...mondom ez is ...csak nem ..csak nem..de. Alig guggol le(kicsit máshol)szinte áll és lazán ereszt

agyi KO. Hasonlóan be se fejezi még csöpög a lábai közt. már megy is vissza, de csak sétál, jól látható kicsi nem túl nagy vízfoltocska a dresszen.

Jönnek vissza kislányaim, elmondom a story-t kíméletesen intő apai jelekkel. Megkérem őket ugyan kérdezzék már meg de csak finoman hogy smint errefelé ezzel a szokással.

Kiderült:

1. Mint előbb is írtam az okokat, semmi baj nem lesz belőle.

2. Ha kell jobb üríteni, egészségesebb mint tartogatni, elhúzni a dresszt csak azok akik nem szégyenlősek, ha van WC akkor persze azt használják, de ha nincs vagy túl távol akkor marad ez, és nem nézi senki kulturálatlannak.. főleg nem egy 8 éves kislányt.

3. Minden dresszből kijön.

4. Azért ők is jól neveltek bugyiban nem csinálják, a pamut holmit megfogja a sárga.

5. A földre kerülve az ammónia és egyéb illatanyagok fél órán belül elillannak szabad levegőn mivel lebomlóak, a vizet meg a föld felszívja, napon még meg is szárad nyáron pillanatok alatt.

6. De mondom pisis a fürdőruci úgy mennek be...a válasz: nem mert előtte zuhanyoznak, plusz ne attól féljünk, nagyobb az esély a lábgombára vagy hogy az öregek nem mossák ki a seggüket.

(A 6.os ponttal bebizonyították számomra hogy a németek azok németek és gondolkodásmódjukban legalább 50 évvel vannak előbbre mint mi.)

Úgy gondolom a pisi tengerétől parázó strandolók gondolkozzanak el, hogy ők maguk szoktak e letusolni rendesen előtte? mert azt a sok szar zsíradékot, szart a seggből(nem kell ahhoz sok elégé nem teljesen kitörölni) bőr a lábról a sebbről a szifiliszes farokról, izzadtság, mind ott lebeg a vízben.

No ha láttok magyar strandon fiatal németet akkor az csak a feszített víztükrű klóros medencébe megy, előtte utána rendesen letusolva...bezzeg az 70 éves öreg német, megy leáztatni a bőrét.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy követendő példa,(bár a tusolás az) vagy hogy minden kislány így pisiljen. Nem, csak piszmicsáré dolgokból ne csináljunk már erődőtüzet

2012. jan. 17. 20:15
 37/49 anonim ***** válasza:

azért mert a németek a másik pisijében járkálnak még nekünk magyaroknak n kelljen már

egyébként meg elég érdekes de a nálunk lévő strandon elég sok német család megfordul és még soha nem láttam hogy ott pisilnek ahol épp rájuk jön

2012. jan. 17. 20:21
 38/49 anonim ***** válasza:
82%

Mennyi tudatlan ember van itt hihetetlen:

1. a pisi, steril, méreganyagok és ammónia meg hormonok vannak benne, (csak a méreganyagok miatt nem alkalmas az ivásra)

2. ha baktérium vagy vírus lenne benne, szegény kislány kisfiú már rég az ágyat nyomná 40-es lázzal

3. hogy mennyire steril? a sebet lehugyozhatod, mert fertőtlenít a sav.

egyedül te vagy itt a tudatlan

A vizelet a vesék produktuma. A vizelet normális esetben nem tartalmaz gennyet, fehérjét, cukrot, bilirubint.Azonban a normális és a nem normális között nagyon kicsi a határvonal.Elég egy magasvérnyomás betegség, picike fertőzés–ezekről nem mindig van tudomásunk-, és máris megjelennek az előbb felsorolt termékek a vizeletben.

Külön kiemelném a baktériumokat. Nem csak a húgycsövünkön keresztül jutó baktériumok fognak a vizeletben megjelenni, hanem a vér útján is, mivel a vese a vért tisztítja meg, és ennek végterméke a vizelet.

Ezekről a baktériumokról csak akkor szerzünk tudomást, ha már tüneteket is okoz. Ezért akár több napon keresztül fertőzőképesek vagyunk a vizeletünk által.

a vizelet sót és ammóniát tartalmaz, úgy néz ki tényleg van valami fertõtlenítõ hatása. Legalábbis ha egy egészséges ember tiszta vizeletérõl van szó. Egy beteg ember vizelete már fertõzött baktériumokkal.

2012. jan. 17. 20:29
 39/49 anonim ***** válasza:
15%

Köszönöm a kérdezőnek hogy így le 0-zott.

Higgyen csak azt amit akar. A kérdés csak az hogy akkor minek teszi fel a kérdést, ha a neki nem tetsző válasz érkezik? Idióta...

38/38: igen elismerem van benne igazság, De ha olyan baktérium is kerül a szervezetbe ami más emberre is káros akkor a szervezet immunválasza láz...direkt kiemeltem hogy ha ilyen van akkor ott a gyerek már lázas

Ha nincs ilyen immunválasz akkor az más emberre is hatástalan lesz.

Szóval azért hibás a következtetésed, mert ezek szerint a torokgyulladásra is baktérium jelenne meg a vizeletben..

Továbbá direkt kiemeltem hogy letusolnak (olvasás 1-es)

Továbbá megemlítettem hogy a víz több kórokozót baktériumot gombát és vírust tartalmaz, mint a vizelet (szövegértelmezés 1-es.)

De legyen fertőző betegsége, vizeletből kimutatható. Szerinted nem lesz a nemi szervek környékén abból a baktériumból? Nem fogja bevinni a vízbe így is úgy is? Akkor meg nem tök mindegy?

Magas vérnyomás kinél? ugye most 20 év alatti kislányokról beszélünk...

Na mindezek után:

javaslom vegyél vízmintát a strand vízből úgy délután zárás előtt 1-2 órával, főleg a víz aljáról.

Az eredménnyel (ANTSZ) be is zárathatod a strandot. Nem vicc! Ehhez képest a vizelet desztillált víz!

Nyugodtan pisiljen bele a kislány meg bárki más is, semmi baja nem lesz, max tusolóban leöblíti..

2012. jan. 20. 21:47
 40/49 anonim ***** válasza:
60%

A nők elég gyakran gombás fertőzöttek mégse jár 40 fogkos lázzal.

És elég sok betegség nem jár 40 fokos lázzal.

Én is voltam már felfázva lázam nem volt de a vizeletem viszont gennyes volt.

2012. jan. 21. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!