Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?
Eszembe sem jutott ilyen. A strandon ha nem tiszta a wc akkor fölé tartom és utána alapos kézmosás. Füvön nem szoktam neki engedni, hogy pisiljen (persze az más, ha későn szól és becsurog miközben szaladunk a wc-re). Valósággal sokkot kapok amikor a strandon a gyerekek itt-ott leguggolnak és odapisilnek a fűre (nem is látom az igyekvést a szülőben, hogy eljussanak a wc-re) vagy a kisfiúknak amikor megengedik, hogy a fa tövébe pisiljenek.
Mondom más amikor szükséghelyzet van, de sokszor nem erről van szó.
na mindegy a fő kérdésre válaszolván én sem fürdőbugyiba sem nélküle nem ültetném dzsuvás wc-re a lányom
Nem lányom van, de nem engedném meg. Akkor onnantól kezdve pisis fürdőruhában lenne? Azon túl, hogy nem valami egészséges, annak szaga is lesz...
Akár láthatóan koszos a vécé, akár nem, akkor se üljön rá nyilvános helyen. Ha nem tud még úgy pisilni, hogy nem ül rá, csak föléguggol, akkor vagy én emelném fel, és pisiljen úgy, vagy tennék az ülőkére papírt. Én is így szoktam nyilvános helyen, szokott is lenni nálam ilyen karimára való papír, mert kicsit hülye térdeim vannak, és nem tudom sokáig megtartani magam behajlított lábakkal.
A fiamat is így vittem mindig vécére, amíg még nem tudott állva pisilni.
nem nem engedném meg
a füvön pisiléstől meg frászt kapok, arra nem gondolsz, hogy ahova pisilteted a gyereked oda a következő órában valaki más a plédjét teríti le és a pár éves gyereke ott a pisis fűben fog mászkálgatni, a legtöbben pedig a fa tövében próbálnak meg megbújni a nap elől így a fatövébe pisilést is elítélem
Jézus, dehogy is. Se a füvön, se fürdőruhában.
Levenni róla a fürdőruhát, megfogni a gyereket, és feléemelni a vécének, úgy nem baj, ha koszos a vécé, semmi baja nem lesz.
NEM!
Én csak itthon és a rokonságnál, pár barátnál engedem hogy wcre üljön a lányom, máshol mindenhol a wc fölé emelem.
Ilyet még nem hallottam, hogy fürdőruhában pisilni. És utána a pisis fürdőruhában rohangál és ül a törülközőre?Ennyi erővel az IKEában meg a bugyijában pisiljen, aztán leveszem róla és marad a nadrág?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!