Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, ti megengeditek lányoto...

Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a strandon nem tiszta a wc, akkor megengeditek, hogy ne húzza le a fürdőruhája alját, hogy ne kapjon el valamit? Vagy csak úgy a füvön, ha már nagyon kell neki? És, ha igen, hány éves korig?
2012. jan. 2. 11:16
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
90%

Eszembe sem jutott ilyen. A strandon ha nem tiszta a wc akkor fölé tartom és utána alapos kézmosás. Füvön nem szoktam neki engedni, hogy pisiljen (persze az más, ha későn szól és becsurog miközben szaladunk a wc-re). Valósággal sokkot kapok amikor a strandon a gyerekek itt-ott leguggolnak és odapisilnek a fűre (nem is látom az igyekvést a szülőben, hogy eljussanak a wc-re) vagy a kisfiúknak amikor megengedik, hogy a fa tövébe pisiljenek.

Mondom más amikor szükséghelyzet van, de sokszor nem erről van szó.

na mindegy a fő kérdésre válaszolván én sem fürdőbugyiba sem nélküle nem ültetném dzsuvás wc-re a lányom

2012. jan. 2. 11:26
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem lányom van, de nem engedném meg. Akkor onnantól kezdve pisis fürdőruhában lenne? Azon túl, hogy nem valami egészséges, annak szaga is lesz...

Akár láthatóan koszos a vécé, akár nem, akkor se üljön rá nyilvános helyen. Ha nem tud még úgy pisilni, hogy nem ül rá, csak föléguggol, akkor vagy én emelném fel, és pisiljen úgy, vagy tennék az ülőkére papírt. Én is így szoktam nyilvános helyen, szokott is lenni nálam ilyen karimára való papír, mert kicsit hülye térdeim vannak, és nem tudom sokáig megtartani magam behajlított lábakkal.

A fiamat is így vittem mindig vécére, amíg még nem tudott állva pisilni.

2012. jan. 2. 11:34
 3/49 anonim ***** válasza:
91%

nem nem engedném meg

a füvön pisiléstől meg frászt kapok, arra nem gondolsz, hogy ahova pisilteted a gyereked oda a következő órában valaki más a plédjét teríti le és a pár éves gyereke ott a pisis fűben fog mászkálgatni, a legtöbben pedig a fa tövében próbálnak meg megbújni a nap elől így a fatövébe pisilést is elítélem

2012. jan. 2. 11:42
 4/49 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, dehogy is. Se a füvön, se fürdőruhában.

Levenni róla a fürdőruhát, megfogni a gyereket, és feléemelni a vécének, úgy nem baj, ha koszos a vécé, semmi baja nem lesz.

2012. jan. 2. 13:37
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Én csak itthon és a rokonságnál, pár barátnál engedem hogy wcre üljön a lányom, máshol mindenhol a wc fölé emelem.

Ilyet még nem hallottam, hogy fürdőruhában pisilni. És utána a pisis fürdőruhában rohangál és ül a törülközőre?Ennyi erővel az IKEában meg a bugyijában pisiljen, aztán leveszem róla és marad a nadrág?

2012. jan. 2. 13:47
 6/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy a fürdőruhát vizesnek tervezték, és nem hinném, ha nyáron sokat iszik a gyerek, olyan szagosat pisilne. Amúgy meg utána, ha bementek a medencébe, vagy a zuhanyzóba, akkor kijön belőle a pisi.
2012. jan. 2. 17:24
 7/49 anonim ***** válasza:
82%
Khmm.. mások abban fürdenek...
2012. jan. 2. 17:27
 8/49 anonim ***** válasza:
82%
fúj
2012. jan. 2. 17:37
 9/49 anonim válasza:
100%
Furdoruhában pisilni semmiképpen se.Utána úgyis le kéne zuhanyozni a gyereket és a furdoruhát is kioblíteni zuhany alatt.Ha már minden kotél szakad és nem tudom megtartani a kislányt a wc felett beviszem a noi zuhanyzoba,furdoruci le, guggoljon a lefolyo folé..aztán zuhanyzás, oblítés.Kissé idoigényes de pisis furdoruhában nem engedem a medencébe
2012. jan. 2. 18:33
 10/49 anonim ***** válasza:
85%
Na ja, a medencében kioldódik a pisi...ennyi erővel minek a wc, pisilhet a medencébe is...ugyanez a véleményem a fűbe pisilésről...mások odapakoljanak a pisibe? Másik kisgyerek másszon bele? Könyörgöm, emberek vagyunk, nem állatok, hogy ott ütrítsünk, ahol ránkjön!!!!
2012. jan. 2. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!