Anyák, ti megengeditek lányotoknak, hogy fürdőruhájában pisiljen?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a strandon nem tiszta a wc, akkor megengeditek, hogy ne húzza le a fürdőruhája alját, hogy ne kapjon el valamit? Vagy csak úgy a füvön, ha már nagyon kell neki? És, ha igen, hány éves korig?2012. jan. 2. 11:16
11/49 anonim válasza:
Fúj de gusztustalan, frászt kapok az ilyesmitől.
Te sem húzod le a bugyid, ha pisilsz?
A füvön pisiléstől is rosszul vagyok, ha egy gyerek már szobatiszta, miért nem lehet normálisan elvinni a wc-re? Ha meg nem szobatiszta akkor pelust kell ráadni.
12/49 A kérdező kommentje:
Úgy látom kedves utolsó, hogy teljesen nem érted a problémád. És igen, ha nagyon (hangsúlyozom!! nagyon) muszáj, akkor inkább belepisilek a fürdőruhámba, minthogy lehúzzam.
2012. jan. 3. 07:09
13/49 anonim válasza:
Ezért néz ki így az összes strand, mert tele van ilyen igénytelenekkel.
14/49 anonim válasza:
felnőtt nő létedre belepisilsz a fürdőruhádba?!
Marha igényes lehetsz
15/49 anonim válasza:
Ezt én sem nagyon értem...elmagyaráznád légyszi. Tényleg nem kötekedésből csak iszonyat kíváncsi vagyok, hogy mi az a helyzet amikor egy felnőtt belepisil a fürdőruhájába, ahelyett, hogy papucsban a wc fölé guggolva a wc-be pisilne (közvetlen). Utána pisis fürdőruhával mit csinálsz? Úgy mész végig a strandon, hogy pisis a fürdőruha? Vagy netán-tán a vízbe pisilsz?????
16/49 anonim válasza:
Kedves kérdező, igazad van, tényleg nem értem, hogy miért jobb belepisilni a fürdőruhádba és utána pisis fürdőruhában/bugyiban lenni, mint lehúzni és normálisan pisilni.
Na ezért nem járok strandra...
17/49 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha olyan ocsmány a WC, hogy nem ülök rá, de még be is látnak, na akkor inkább ezt választom.
2012. jan. 4. 15:39
18/49 anonim válasza:
Az ilyen igénytelen embereket nem szabadna beengedni a strandra. Ember gondolkozz már, mások a pisidben fürödjenek? Normális vagy? Alapból azt is undorítónak érezném ha pisis a fürdőruhám, fúj, iszonyatosan idegesítene... Ilyenkor imádom hogy nem járok túl gyakran strandra, azt hiszem jobb is. Legalább megmenekülök az ilyen retardáltaktól... és még gyereked is van. Gratulálok, remélem ő is ilyen elb*szottul fog gondolkodni ha felnő...
19/49 anonim válasza:
Nem hallottál még arról, hogy mi nők a wc fölé guggolva is tudunk pisilni? nem kell feltétlenül ráülni. Elég igénytelen lehetsz, és még a gyermekedet is erre tanítod...
20/49 anonim válasza:
Kérdező, jól értem, hogy ha nem látszik koszosnak egy nyilvános vécé, akkor viszont ráülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!