Egyesek szerint miért "világmegváltó" dolog az, hogy gyerekük van?
Tudom mit jelent a szó.Inkább arra vagyok kiváncsi hogy ez kinek mit jelent?
Valaki szerint ha felrak valaki egy képet az FB-re akkor az már dicsekvés,ezért kérdezem.
Azzal nincs gond, ha valaki feltölti a képeit nyilvános közösségi oldalra esetleg dicsekvésből, mert éppen megszületett a gyermeke.
Viszont attól én pl. megőrülök, hogy felrakja a gyerekének a tellibe szrt pelenkáját, azt hogy éppen eszik Zolika, Zolika alszik, Zolika böfög, Zolika bambul, Zolika már nem Zolika, hanem Zita.
Na meg .. dicsekvés ... éljenek a játszóteres húúúdefaxa vagyok anyukák, akiknek a gyerekük már szobatiszta magzatkorában és 3 hetesen angolul beszél!
8:17: pl ezen az oldalon is, mert ŐŐŐŐŐK, ők aztán már tudják.
Én sem értem, és terhesként hasonlítom magam az ismerősökhöz. Hát ég és föld. Ők másról nem tudtak beszélni, csak a magzatmozgásról meg az UH-ról. Én ezt a férjemmel megosztom, és annyi...
Azt azért szögezzük le hogy minden szűlő pontosan tudja milyen gyermek nélkül élni,forditott esetben ez nem igaz,egy gyeremektelen sosem tudja milyen az élet egy babával.
Ha én azt mondom hogy nehéz,akkor nem a szomszédhoz hasonlitom magam,hogy nekem mennyivel nehezebb mint neki hanem a saját volt életemhez,mikor még ugymond kötetlen életet éltem,éjjelente aludtam,nappal azt csináltam azt akartam.
Nem igazán értem egy szülő és egy gyermektelen élet összehasonlitását,nem lehet,csak és kizálólag ugy ha a magad átéled.
Ezért van az hogy a két "tábor" folyton egymásnak ugrik,ahelyett hogy mindenki a saját életével foglalkozna,azt tenné ami neki jó.Nem kell a másikat megérteni,elfogadni kell.
A tény, hogy tovább élhetnek reprodukciójukban nyalogatja az egójukat.Nem állítom,hogy evolúció szempontjából haszontalan ez az érzet, Mert hát ellenpólusa ez - normális nevelés, gondoskodás esetén persze - az utód eldobásának, magárahagyásának.
Alapjában véve az egyszerűbb gondolkodású és agyi kapacitású emberanyák primitív - és egyben legnagyobb - érzése is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!