Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?
Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikről a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyörű név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik.
Most a legnagyobb kedvencem a nő, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.
16:55
Csak sajnos azt vettem észre, hogy szabályosan megsértődnek, ha a válaszolók elmondják a negatív véleményüket. Ha kérdezek valamit, nyilván benne van a pakliban az is, hogy olyan választ kapok, amivel nem feltétlenül értek egyet.
Második vagyok: hát nesze, én is le lettem pontozva, csak mert más a véleményem. Senki nem képes elfogadni a másik véleményét? Hát nem, szinte senki. Ha csak egy egyszerű véleményt írsz, akkor is hülye vagy. A kérdező is sokszor így gondolja, és egyes válaszolók is.
Csak tudnám mi a francért akadunk ki ezen. Mások vagyunk, más véleményekkel.
Lesza*om, ha valaki Nintendonak hívja a gyerekét, és azt is ha megsértődik azon, ha azt mondja valaki neki, hogy ez csúnya név. Tőlem aztán Rácz Torpedó is élhet a világban, a fenét érdekel.
Felőled akár Rácz Torpedónak is hívhatnak egy gyereket, de az, hogy valakik lepontoztak egy névtelen fórumon, na az már kiveri a biztosítékot:D
Szeretem ezeket a Vérpistikéket és Vérpannikákat, komolyan.:D
Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek?
Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni.
A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének.
Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba.
Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint.
A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.
Én írtam a pontozást: ez sajnos így van..:/ Amíg lesz ilyen funkció, addig a százalék csak lefelé araszolhat szép lassan azok miatt, akik itt szórják az "igét".
Nem szándékoztam ide kommentelni, de olyan vicces volt a szituáció:) Mármint, amíg úgy volt értelmezhető, hogy emiatt írtad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!