Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itt kérdezik meg sokan,...

Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?

Figyelt kérdés

Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikről a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyörű név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik.

Most a legnagyobb kedvencem a nő, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.

2011. nov. 7. 16:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Az semmi, én attól kaptam két napos röhögő görcsöt, amikor valaki az Alien névről kérdezett, hogy szerintünk szép név lenne-e, mert olyan jól hangzik. Ne tudd meg mit kapott szegény. Amúgy a kérdésedre nem lehet konkrét választ adni, csak tippelni. Megerősítést várnak, bizonytalanok, a divat után mennek stb. Én attól jobban ki vagyok akadva, amikor valaki rosszul van és súlyos tünetekkel itt kérdezősködik, hogy mit csináljon.
2011. nov. 7. 16:49
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy én biztos vagyok a névválasztásban, még nem jelenti, hogy más is. Úgyhogy engem nem zavar, ha valaki megerősítést vár a "nagyközönségtől".
2011. nov. 7. 16:55
 3/17 A kérdező kommentje:

16:55

Csak sajnos azt vettem észre, hogy szabályosan megsértődnek, ha a válaszolók elmondják a negatív véleményüket. Ha kérdezek valamit, nyilván benne van a pakliban az is, hogy olyan választ kapok, amivel nem feltétlenül értek egyet.

2011. nov. 7. 17:14
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
Ez jó kérdés. Volt már Waframin (Walfain esetlgeg?, valami gyógyszer, legugliztam) is, meg Valeriána.... Biztos, hogy ne felejtsék el a gyógyszerük nevét...
2011. nov. 7. 18:21
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

Második vagyok: hát nesze, én is le lettem pontozva, csak mert más a véleményem. Senki nem képes elfogadni a másik véleményét? Hát nem, szinte senki. Ha csak egy egyszerű véleményt írsz, akkor is hülye vagy. A kérdező is sokszor így gondolja, és egyes válaszolók is.

Csak tudnám mi a francért akadunk ki ezen. Mások vagyunk, más véleményekkel.

Lesza*om, ha valaki Nintendonak hívja a gyerekét, és azt is ha megsértődik azon, ha azt mondja valaki neki, hogy ez csúnya név. Tőlem aztán Rácz Torpedó is élhet a világban, a fenét érdekel.

2011. nov. 7. 18:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontozgattam senkit, sehova. O.o
2011. nov. 7. 18:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Felőled akár Rácz Torpedónak is hívhatnak egy gyereket, de az, hogy valakik lepontoztak egy névtelen fórumon, na az már kiveri a biztosítékot:D

Szeretem ezeket a Vérpistikéket és Vérpannikákat, komolyan.:D

2011. nov. 7. 18:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek?

Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni.

A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének.

Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba.

Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint.

A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.

2011. nov. 7. 18:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Bizonyára rosszul fogalmaztam: nem az érdekel, ha pontoznak. Ez a pontozgatás csak pont jó példa volt arra, hogy ha ellentétes a véleményed, akkor rögtön hülyének néznek.
2011. nov. 7. 18:50
 10/17 anonim ***** válasza:

Én írtam a pontozást: ez sajnos így van..:/ Amíg lesz ilyen funkció, addig a százalék csak lefelé araszolhat szép lassan azok miatt, akik itt szórják az "igét".

Nem szándékoztam ide kommentelni, de olyan vicces volt a szituáció:) Mármint, amíg úgy volt értelmezhető, hogy emiatt írtad:)

2011. nov. 7. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!