Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itt kérdezik meg sokan,...

Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?

Figyelt kérdés

Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikről a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyörű név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik.

Most a legnagyobb kedvencem a nő, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.

2011. nov. 7. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van aki nem tudja eldönteni, van mondjuk 2 név ami tetszik és megkérdezi msoknak mi a véleménye a nevekkel kapcsolatban, azt már én sem értem miért vannak felháborodva egyes emberek ha negativ véleményt kapnak és a lepontozást sem értem...
2011. nov. 8. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Sokan az egyszerű, hülye kérdésekkel gyűjtögetik a kis pontocskáikat.
2011. nov. 8. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megértem, hogy vannak, akik megerősítést várnak. ...viszont, aki "Hadúr"-nak akarja elnevezni a gyerekét, hát:/ Nevetséges! 10 oldalon keresztül vitázik és a 10. oldalon benyögi, hogy "akkor is Hadúr lesz a gyerekem neve!" :D Akkor mi értelme volt vitatkozni, ha egész végig tudta, hogy mit akar??? Pff...

Amúgy szerintem borzalmas név! Oké, az enyém is mondjuk... de csúfoltak is eleget és a mai napig vicc tárgya, de már csak röhögök egyet.

2011. nov. 8. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
azonse lepődnék meg, hogyha jönne holnap egy kérdező és Viagrának szeretné nevezni a gyerekét :) mert az még nem volt
2011. nov. 8. 15:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocs az offért:

Előttem szóló, ez nagy volt:DDDD

Amúgy én már olyat is olvastam itt, hogy Alien-nek akarta nevezni a gyerekét XD Szerencsétlen gyerekek... Nekem sincs valami jó nevem, sőt (...), de legalább nem Nintendó, meg társai vagyok:D

2011. nov. 8. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Bár ma már válaszoltam erre a kérdésre, hogy magam sem értem, de azóta elgondolkodtam. Eszembe jutott, hogy a férjemmel már megállapodtunk, hogy ha egyszer lányunk lesz mi lesz a neve és egyöntetűen megegyeztünk hogy két neve lesz, a szeretett nagymamáink után. Bár még híre-hamva nincs a gyereknek, de máig nem tudom, ha fiú lenne, mi lenne a neve. Szóval lehet, hogy majd egyszer a 9. hónap környékén én is itt teszem fel a kérdést, hogy Ugyan már, írjatok valami jó fiú nevet, mert lövésem nincs. Nem is olyan könnyű nevet választani, ha nincs valami eszméd hozzá. A nagymamáink alapján egyszerű, mert szép nevük volt/van, és sokat jelentett mindegyikünknek, de ha valaki azt mondaná, hogy a fiú legyen a nagypapik alapján, az gáz, mert alig ismertük, másik meg,hogy az egyik Imre volt, a másik Lajos. Szóval azt inkább hagyjuk. :-)))))
2011. nov. 8. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért itt, mert e hely reprezentálja a nagyközönséget. Az általános elfogadottság, feedback pedig fontos dolog. Bár legtöbbjükben ez nem fogalmazódik így meg, én úgy gondolom, ez hajtja őket ide. Mindannak ellenére, hogy gyerekes reakcióik vannak sokszor, ahogy írod is, ez egy tudatalatti próbálgatás, az utód boldogulásának ösztönös mind jobb biztosítása, visszajelzés kérése a társadalomtól. Na meg persze itt nem kell konfrontálódni akivel nem akar, de kiélheti hirtelenjött indulatát, ha épp annak érzi szükségét.:/

Számomra meredek, hogy nekünk, mint idegeneknek ilyen kardinális kérdésben komolyan szerepünk lehet.. S az ilyen nevel még aztán gyereket hosszú éveken át.

2013. jan. 13. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!