Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?
Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikről a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyörű név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik.
Most a legnagyobb kedvencem a nő, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.
Szia!
Én megértem, hogy vannak, akik megerősítést várnak. ...viszont, aki "Hadúr"-nak akarja elnevezni a gyerekét, hát:/ Nevetséges! 10 oldalon keresztül vitázik és a 10. oldalon benyögi, hogy "akkor is Hadúr lesz a gyerekem neve!" :D Akkor mi értelme volt vitatkozni, ha egész végig tudta, hogy mit akar??? Pff...
Amúgy szerintem borzalmas név! Oké, az enyém is mondjuk... de csúfoltak is eleget és a mai napig vicc tárgya, de már csak röhögök egyet.
Bocs az offért:
Előttem szóló, ez nagy volt:DDDD
Amúgy én már olyat is olvastam itt, hogy Alien-nek akarta nevezni a gyerekét XD Szerencsétlen gyerekek... Nekem sincs valami jó nevem, sőt (...), de legalább nem Nintendó, meg társai vagyok:D
Azért itt, mert e hely reprezentálja a nagyközönséget. Az általános elfogadottság, feedback pedig fontos dolog. Bár legtöbbjükben ez nem fogalmazódik így meg, én úgy gondolom, ez hajtja őket ide. Mindannak ellenére, hogy gyerekes reakcióik vannak sokszor, ahogy írod is, ez egy tudatalatti próbálgatás, az utód boldogulásának ösztönös mind jobb biztosítása, visszajelzés kérése a társadalomtól. Na meg persze itt nem kell konfrontálódni akivel nem akar, de kiélheti hirtelenjött indulatát, ha épp annak érzi szükségét.:/
Számomra meredek, hogy nekünk, mint idegeneknek ilyen kardinális kérdésben komolyan szerepünk lehet.. S az ilyen nevel még aztán gyereket hosszú éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!