A párom abortuszra megy pénteken. Megbeszéltük és ez a legjobb döntés mert felnevelni sehogy sem tudnánk. Látom rajta, iszonyú kínokat él meg de igyekszik nem mutatni csak ha néha kitör belőle. Hogyan segítsek neki mit tehetnék érte?
Szia Kérdező!
Azt is írd meg bátran, ha nem tartottátok meg. Nem fogunk leszólni érte, csak ennyi válasz után már érdekel minket.
De ha úgy tartod jónak, persze nem muszáj.
Utolsó egyet nem biztosítottak a szüleid, a szeretetet. Igen, világosan látszik, anyagilag mindened megvolt.
Lehet volt mindennap főtt étel, de nem ez számít egy gyereknek illetve majdnem mellékes.
Hiszen ha valami minimális érzelmi intelligenciád lenne, nem tudnál megölni egy másik embert, de talán még egy állatot sem szánt szándékkal. Te a saját gyerekeddel tetted. Akinek egyébként azért kellett meghalnia, mert ha a tied nem lehet, ne legyen másé sem, ahogy a kérdező is leírta. Hiszen megszülhetted volna, és örökbe adhattad volna egy családnak, akik adtak volna neki napi meleg ételt. De ez a ridegség is ahogy egy ember megöléséről beszélsz. Nem azért sírtam, mert sajnáltam, áh, dehogy, csak a hülye hormonok.
És egyébként nagyon sok nő esik áldozatul a férfinek és képesek a férfiért olyan dolgokra, amikre egyébként normális ember nem. Nézd meg azt a nőt (csak egy példa) aki eljátszotta, hogy elrabolták a fiát, holott a férj felelőtlensége ölte meg és képes volt eltemetni is a saját gyerekét, hogy ne hozzon bajt a szerető hitvesre. Olvasgasd a NANE oldalát,hány nő beáldozza magát a pasinak.
Sziasztok,nagynehezen be tudtam lépni, elfelejtettem a jelszavam.... Túlestünk rajta. Pokoli volt. Úgyérzem lelki szinten a neheze még hátra van. Nemkívánom senkinek amit akkor átéltem, és a páromnak még több milliószor nehezebb volt. Azóta sokat beszéltünk róla, bár ö nehezen fog bele én mégis úgyérzem hogy szükséges. Soha nem felejtjük el mi történt, megrázott bennünket. De egy valamire rájöttem: Ö a mindenem, és tudom mostmár mégjobban hogy a helyem mellette van. Nem emiatt hanem mert tudom hogy az amit ö tud nekem adni azt más emberfia nem tudja. Ez pedig valami.olyan amit az ember életében (az édesanyján kívül) csak egy valaki bír adni ez pedig valamiféle elemi szeretet vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Úgy érzem hogy jobban szeretjük egymást mint valaha. Mi sem mutatja ezt jobban minthogy február 1töl összeköltözünk.
Sajnálom hogy nem írtam hamarabb de arra sem mindig volt idöm hogy elolvassam a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!