Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom abortuszra megy...

A párom abortuszra megy pénteken. Megbeszéltük és ez a legjobb döntés mert felnevelni sehogy sem tudnánk. Látom rajta, iszonyú kínokat él meg de igyekszik nem mutatni csak ha néha kitör belőle. Hogyan segítsek neki mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Azt is írd meg bátran, ha nem tartottátok meg. Nem fogunk leszólni érte, csak ennyi válasz után már érdekel minket.

De ha úgy tartod jónak, persze nem muszáj.

2011. dec. 17. 09:57
 52/61 anonim ***** válasza:
63%
Gyanítom, hogy a kérdező meg sem kérdezte a párját, hogy valójában mit szeretne, ezért ez a hallgatás. Nem akar szembenézni azzal ami nyilvánvaló. A párját sajnálom, mert lehet, hogy azóta túlesett élete legszörnyűbb "élményén".
2011. dec. 17. 10:04
 53/61 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis tiszteletről is lenne szó.....annyian válaszoltak,és akartak segíteni.
2011. dec. 17. 17:47
 54/61 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti túl vannak már a műtéten:(( de nyilván nem fogja ezt ide leírni....
2011. dec. 17. 18:19
 55/61 anonim ***** válasza:
30%
De jó, hogy itt mindenki jobban tudja, mi kell annak a nőnek, mint a saját párja. Vagy mondjuk saját maga. Én nő vagyok, és ha 100%-ig akarnám a gyereket, a kutya se tudna elrángatni abortuszra, ha kell felnevelem egyedül. Persze van, hogy valaki bizonytalan, nyilván a nő is az. Ha valaki bizonytalan, ott a férfi, aki elbillenti a mérleg nyelvét. Ők így döntöttek, pont. Semmi közünk hozzá. Nekem már volt ilyen műtétem, és nem azért löktem el a párom, mert akartam volna a bébit. Egyszerűen sírtam a hormonok miatt, és ellöktem, mert úgysem értheti meg, ami velem történik. Eleve egy nő érzékenyebb lélek, az is közrejátszhat, hogy vajon mit fognak gondolni róla. A nők mondhatni lelkiismeretesebbek is, és egy kicsit egyedül is érezheti magát, mert neki kell a nehéz dolgokat végigcsinálnia. Szóval ne magyarázzunk már mindent bele abba, hogy szomorú. Én is az voltam, de attól még semennyire sem akartam megszülni akkor a babát. Túl lettem rajta, persze egy ilyen döntést mindig nehéz meghozni. Megint csak magamból kell kiindulnom, van az a magyarázat, hogy azért nem szüli meg valaki a gyereket, mert nincs felkészülve anyagilag rá. Erre sokan azt mondják, ez csak egy rossz kifogás. Ez nem így van. Magam részéről van több lány ismerősöm is, akik a férjükkel, meg az 1-2 gyerekkel egy 1 szobás lakásban tudnak csak élni, munka nincs a mai világban, és megélnek a segélykéből, persze főtt ételt talán 2 hete ha kap az a gyerek. Na ilyen gyerekkort nem akarok a gyerekemnek! Nekem mindent biztosítottak a szüleim, ami egy normális gyereknek szükséges, és én sem akarom alább adni!
2011. dec. 20. 12:22
 56/61 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó egyet nem biztosítottak a szüleid, a szeretetet. Igen, világosan látszik, anyagilag mindened megvolt.

Lehet volt mindennap főtt étel, de nem ez számít egy gyereknek illetve majdnem mellékes.

Hiszen ha valami minimális érzelmi intelligenciád lenne, nem tudnál megölni egy másik embert, de talán még egy állatot sem szánt szándékkal. Te a saját gyerekeddel tetted. Akinek egyébként azért kellett meghalnia, mert ha a tied nem lehet, ne legyen másé sem, ahogy a kérdező is leírta. Hiszen megszülhetted volna, és örökbe adhattad volna egy családnak, akik adtak volna neki napi meleg ételt. De ez a ridegség is ahogy egy ember megöléséről beszélsz. Nem azért sírtam, mert sajnáltam, áh, dehogy, csak a hülye hormonok.

És egyébként nagyon sok nő esik áldozatul a férfinek és képesek a férfiért olyan dolgokra, amikre egyébként normális ember nem. Nézd meg azt a nőt (csak egy példa) aki eljátszotta, hogy elrabolták a fiát, holott a férj felelőtlensége ölte meg és képes volt eltemetni is a saját gyerekét, hogy ne hozzon bajt a szerető hitvesre. Olvasgasd a NANE oldalát,hány nő beáldozza magát a pasinak.

2011. dec. 20. 13:19
 57/61 anonim ***** válasza:
38%
Tapsold meg magad! Hogy jössz ahhoz, hogy tudd, a szüleim mennyire szerettek? Pedig nagyon, de ez most mellékes. Inkább meg se szólaltál volna. Egyébként ironikus történet az enyém, majd meglátod. Amikor a váróban ültem, és a dokit vártam, ott ült egy anyuka, közepes pocakkal, a másik kisfia pedig babakocsiban. Sajnos a kisfiú fogyatékos volt. Elkezdtem beszélgetni vele a babájáról, és szóba került az előző terhessége. Magától elmesélte, hogy gyógyszer mellett lett terhes, és hogy az akkori orvosa elmondta neki, hogy a mai gyógyszerek már olyan kicsi hormontartalmúak, hogy ez nem befolyásolja a magzat egészségét. Nem lehet tudni, hogy végül emiatt született meg az a kisgyerek betegen, de ezt jelnek tekintettem, és ott akkor döntöttem.
2011. dec. 23. 00:51
 58/61 anonim ***** válasza:
szia!!!mi van Veletek???Légyszi írj!!!
2011. dec. 28. 11:35
 59/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok,nagynehezen be tudtam lépni, elfelejtettem a jelszavam.... Túlestünk rajta. Pokoli volt. Úgyérzem lelki szinten a neheze még hátra van. Nemkívánom senkinek amit akkor átéltem, és a páromnak még több milliószor nehezebb volt. Azóta sokat beszéltünk róla, bár ö nehezen fog bele én mégis úgyérzem hogy szükséges. Soha nem felejtjük el mi történt, megrázott bennünket. De egy valamire rájöttem: Ö a mindenem, és tudom mostmár mégjobban hogy a helyem mellette van. Nem emiatt hanem mert tudom hogy az amit ö tud nekem adni azt más emberfia nem tudja. Ez pedig valami.olyan amit az ember életében (az édesanyján kívül) csak egy valaki bír adni ez pedig valamiféle elemi szeretet vagy nem is tudom hogy nevezzem.

Úgy érzem hogy jobban szeretjük egymást mint valaha. Mi sem mutatja ezt jobban minthogy február 1töl összeköltözünk.

Sajnálom hogy nem írtam hamarabb de arra sem mindig volt idöm hogy elolvassam a kommenteket.

2011. dec. 29. 20:50
 60/61 A kérdező kommentje:
Jah és mondtam neki hogy mellette maradok bárhogy is dönt.
2011. dec. 29. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!