Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom abortuszra megy...

A párom abortuszra megy pénteken. Megbeszéltük és ez a legjobb döntés mert felnevelni sehogy sem tudnánk. Látom rajta, iszonyú kínokat él meg de igyekszik nem mutatni csak ha néha kitör belőle. Hogyan segítsek neki mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Meglesz a beszámoló 24es :D Köszönöm a válaszodat. Szerinted nem rövid az idő ami a kérdés és az abortusz közt eltelne?
2011. dec. 10. 14:07
 32/61 anonim ***** válasza:
51%

"Van itt valami az előző kommentekből, amit nagyon félek megkérdezni"

Lehet azért félsz, mert tudod, hogy mi lesz a válasza. Megkérdezlek:

Ha ő úgy dönt, hogy szeretné megtartani a babát, mit teszel? Ha nem csak egy hétig gondolja, hanem boldog lesz, mert azt hiszi, te támogatod, mit teszel?

Szereted őt annyira, hogy így is vállalod és mellette maradsz?

2011. dec. 10. 14:38
 33/61 anonim ***** válasza:
Nem rövid az idő. Ha tényleg akarja csak elnyomja magában a félelmei és te miattad,akkor arra elég az utolsó perc is a beavatkozás előtt.Ha komolyan
2011. dec. 10. 14:45
 34/61 anonim ***** válasza:
Ha komolyan nincs rá kész lelkileg akkor nem fogja vállani,hidd el.
2011. dec. 10. 14:45
 35/61 anonim ***** válasza:
39%

Akármit is mondtok most itt sokan,mondjatok nekem egy olyan nőt aki ne örülne csak egy picit annak hogy terhes!!Aki ne játszana el a gondolattal rögtön hogy pici babája lesz.Attól függetlenül milyen az anyagi és/vagy a lelki helyzet.

Nincs ilyen nő mert mind elképzeljük milyen lesz majd ha nő a hasunk és rugdos a baba!

Iszonyú anyagi körülményeim voltak amikor becsúszott a baba de megtartottuk(felsem merült hogy ne!!)és most 2évvel később úgyahogy rendben vagyunk.

100%-os döntés nincs!

Mond neki hogy akarod a babát és nézd meg az arcát abban a pillanatban!!

2011. dec. 10. 14:47
 36/61 anonim ***** válasza:
55%

Nehéz eset.

Elgondolkodtam rajta,mi van akkor,ha komplikáció lép fel,és az abortusz következményeként a párodnak sosem lehet gyereke.Tudok nagyon sok esetet,első babát nem tartották meg,a nőnek nem lehetett többet,már a 8ik beültetés után vannak,még mindig semmi.na az m,ennyi pénzt jelent.

Irtad,hogy nem akarod elveszíteni a párod.Pont az abortusz fog elválasztani.Most még feldúlt,nem tudja mi a helyes döntés,de ha majd túl lesztek rajta,akkor másképp fogja gondolni.

Soha nem fogja túltenni magát rajta és ez fog eltávolítani egymástól.Azt fogja gondolni,hogy nem álltál eléggé mellette,nem harcoltál a saját közös gyereketekért,ami akárhogy is becsúszott,szerelmetek gyümölcse.

Fogadd meg egyik válaszoló tanácsát és mond azt neki ,meggondoltad magad,és akarod a babát.

2011. dec. 10. 14:54
 37/61 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,nem hirdetem az abortusz ellenességet,de ebben az esetben nem az a jó döntés.
2011. dec. 10. 14:56
 38/61 anonim ***** válasza:
75%

Ne félj megkérdezni, és nem sok az idő,mert az utolsó percben is mondhatja,hogy nem akarja az abortuszt.A te életedet nem igazán fogja befolyásolni,hogy most ő szülne. Ő van otthon vele x évig. Mint írtam,nem vetetném el.

Állj oda elé és mondd meg neki: Gondolkoztam és tartsuk meg a babát.Nézd meg az arcát,hogy milyen.Én csak röviden tömören gondoltam így.

Hidd el egy abortusz tönkreteheti az egész életét.Lehet,hogy többé babája se lehet.És amit írtak előttem is nagyon nagy esélyes,hogy az abortusz után mindenért téged okolna,hogy te miattad nincs babánk. Ez pedig egy idő után szétmarja a kapcsolatotokat.Ne feledd,szerintem ő te miattad mondja azt,hogy vetessétek el,mert nem akar téged elveszíteni.E.

2011. dec. 10. 16:29
 39/61 anonim ***** válasza:
85%

Az ex pasimtól lett volna egy babám. Na hát "döntöttünk" Ő nem akarja, mert nincs rá pénze...

Tudod mit, a mai napig bennem vagy egy kiadós üvöltés felé(lassan 4éve), mert amíg az aludjunk rá egyet ment csak bőgni tudtam a tehetetlenségtől. És csodálta, hogy egyszerűen rosszul voltam ha hozzám ért, úgy hagytam el, hogy porzott utánam az út...

Az ab után 3hónappal várandós lettem a férjemtől, xrabb helyzetben indultunk két egyetemista iszonyat lepukkant családiházzal, azóta 2gyermekünk van!!!! És Tudod mit semmiben sem szenvedünk hiányt...

Ez az anyagilag duma, meg mi lesz a munkával ill majd ha jobb lesz ez a férfiaktól csak egy gyáva kifogás, és kibújó keresése a felelősség alól. De semmi baj, majd egyszer kitör belőle, kitombolja magát, és vagy túl éli a kapcsolatotok? vagy sem...

2011. dec. 10. 16:35
 40/61 anonim ***** válasza:
45%
Kérdezd meg tőle, tedd fel neki a kérdést!!!!! Veszíteni nem fogsz vele és Te is nyugodtabb leszel. Kérlek mindenképp írd meg mit mondott! Szorítok nektek!
2011. dec. 10. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!