Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti feladnátok a biztos (viszon...

Ti feladnátok a biztos (viszonylag), de utált munkátokat kisgyerekes anyukák?

Figyelt kérdés

Nem tudom, van-e jogom kockáztatni a megélhetésünket, csak azért a "luxusért", mert annyira nem szeretem a munkám... Na jó. Iszonyúan utálom, és kikészít. Lassan döntenem kell, lejár a gyes, de nem szeretnék visszamenni tanítani. Amikor annak idején kezdtem, nagyon imádtam, de az évek során teljesen megcsömörlöttem, kiábrándultam, és akkora "pofonokat" kaptam, hogy valódi megváltás volt babázni jönni. Ha eszembe jut,hogy vissza kell mennem, hát görcsbe rándul a gyomrom. De ha nem megyek, akkor mihez kezdjek? Nem értek semmihez, ha találnék is munkát, csak olyat szerintem, (pl. eladónak mennék,) ahol be sem jelentenek, vagy minimálbérre, állandóan retteghetnék hogy kirúgnak, mi van ha beteg a gyerek, stb.

Nagyon szívesen tanulnék bármit, de pillanatnyilag ilyesmire nincs pénzünk, meg nem is tudom, minek lenne értelme... Mindig arra jutok, hogy nem lesz már megoldás, mint vissza az iskolába, de annyira nem szeretnék...

Mit tennétek a helyemben?

2011. dec. 8. 21:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos humán tárgyak, max. egy-két tanítvány lenne....
2011. dec. 9. 08:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egyszer én is kiírtam egy kérdést, hogy mi MÁST csinálhatnék, ha nem mennék vissza. (családgondozó....gondolhatod) Mert igazából más amit szeretek csinálni nem igazán van, legalábbis olyan, amiből ugyanolyúgy meg lehetne élni. Mert rajzolgatásból, festegetésből nem élek meg. Nyitnék pl. egy webáruházat, vagy rendes üzletet is, de milyet,a miből meg lehet élni????
2011. dec. 9. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!