Ti feladnátok a biztos (viszonylag), de utált munkátokat kisgyerekes anyukák?
Nem tudom, van-e jogom kockáztatni a megélhetésünket, csak azért a "luxusért", mert annyira nem szeretem a munkám... Na jó. Iszonyúan utálom, és kikészít. Lassan döntenem kell, lejár a gyes, de nem szeretnék visszamenni tanítani. Amikor annak idején kezdtem, nagyon imádtam, de az évek során teljesen megcsömörlöttem, kiábrándultam, és akkora "pofonokat" kaptam, hogy valódi megváltás volt babázni jönni. Ha eszembe jut,hogy vissza kell mennem, hát görcsbe rándul a gyomrom. De ha nem megyek, akkor mihez kezdjek? Nem értek semmihez, ha találnék is munkát, csak olyat szerintem, (pl. eladónak mennék,) ahol be sem jelentenek, vagy minimálbérre, állandóan retteghetnék hogy kirúgnak, mi van ha beteg a gyerek, stb.
Nagyon szívesen tanulnék bármit, de pillanatnyilag ilyesmire nincs pénzünk, meg nem is tudom, minek lenne értelme... Mindig arra jutok, hogy nem lesz már megoldás, mint vissza az iskolába, de annyira nem szeretnék...
Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!