"Harcolnátok" vagy feladnátok hogy megkapjátok a T. gyás-t, ha már ott tartanátok, hogy elmaradtatok a csekkekkel, és hogy 16 ezer maradt a hónapra úgy, hogy abból nem csak enni kell, de pelenkát. Stb is venni?
én nem értem a kérdést
van 16 ezred és kérni akarod a tgyást? vagy mit akarsz?
A munkáltató nem elérhető a megadott levélcímen,így nem tudsz munkáltatói igazolást kérni,ami kell a T.gyás-hoz. A munkaviszony fent áll már pár éve ugyan annál a cégnél,az OEP egyik kirendeltsége,ahol eddig voltam tisztában van vele,de a másik kirendeltség,a munkáltató új székhelye szerinti pedig kéri az igazolást. Amelyikhez tartoztam,oda írtam levelet,ők azt írták,hogy mellékelten írjam le igényléskor,ha a munkáltató akkor sem lesz elérhető... Az egész történetet leírtam a jelenleg illetékesnek is,hiába. ..
Feladnátok a dolgot,vagy nem?
Vagy jogosult vagy TGYÁS-ra, vagy nem.
Pontosan mi is a kérdés?
Egyszerre írtunk.
Dehogy adnám fel!
Jogosult vagyok rá,de hiányzik a munkáltatói igazolás,ami nélkül mégsem vagyok rá jogosult... mivel a munkáltató nem érhető el,így nem tudja kiállítani a munkáltatóit. Az OEP egyik kirendeltsége tisztában van azzal,hogy én még munkaviszonyban állok,és hogy egy ideje állományban vagyok itthon,a jelenleg illetékes azonban kéri az igazolást. Nem tudom érhető e így.
1.Hozzászólónak :Lassan 2 hónapos a kicsi,de még mindig csak a családi van a párom fizetése mellett,amiből kifizettük amit ki tudtunk,és így maradt egész hónapra minden másra 16 ezer- most lehet azzal jönni,hogy "minek gyereket vállalni" ,de nem lenne gond,ha a munkáltató nem tűnik el,és a munkáltatói igazolás elkerül az OEP-hez. Így már érted?
nekem automatikusan intézte a munkáltató, mikor mentem intézni akkor közölték, hogy a munkahelyemen mindent lerendeztek, és kaptam is a pénzt rendesen
meg se kellett mozdulnom
Még így sem,hogy 16- ból kell mindent megvenni? Mit tehetnék még? Ja,pénteken adtam fel levelet annak a kirendeltségnek,ahol benne van a gépben,hogy mikortól és hogy még mindig fennáll a munkaviszonyom,hogy küldjenek az illetékes oep-nek egy papírt,hátha az is jó hogy végre pénzt lássunk... Nem tudom még mit tehetnék ha nem lesz jó ez sem!
Hogyan tovább,még mit tehetnék? Már voltam a családsegítőbe,de ők sem okosabbak nálam,sajnos nem tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!