Szerintem a nagy-bevásárló áruházakba kéne csinálni külön kasszát a kisgyerekes családok számára, szerintetek?
Én leginkább vicces ötletnek tartom:)) Azért lenne jó mert legalább talán toleránsabbak lennénk egymással hiszen mindenki ugyanúgy "szív" az örjöngő síró vagy egyszerűen csak türelmetlen kölökkel:)
És biztosan nem állna mögénk (elénk) olyan aki már régesrég elfelejtette milyen is egy gyerek vagy sose volt neki, és feddő pillantásokkal méltat minden kisgyerekes családot mert :"bezzeg én már megneveltem volna a büdös kölköt ha így ordít/toporzékol/sír" stb..és MILYEN szülő az ilyen:)))
Elnézést, de 3 kiskorúm van, segítségünk meg semmi így mi is mindhárommal járunk bevásárolni és akármennyire is igyekszem valamelyiknél biztos szakad a cérna a vásárlás végére, főképp most hogy minden áruházban az arcunkba vannak tolva a csillivilli játékok, pónilovak, babák, autók stb.
miért lenne ugyan olyan hosszú? hisz oda csak azok mehetnének akik babával vannak
azt pedig kétlem, hogy olyan rengeteg babás legyen ott egyszerre, hogy a sor hosszú legyen
Az Auchanban van ilyen kassza a kismamáknak. Bár, szerintem én voltam az egyetlen, aki észrevette... :)
Sokan diszkriminációként élnék meg, ha éppen üres az a kassza, akkor miért ne állhatna be fizetni az, akinek nincs gyereke. Vagy pont fordítva, felháborodottan zavarna át oda, ha máshová állsz be.
Mi is mindig a kicsivel megyünk bevásárolni, úgy időzítünk, hogy evés után induljunk, akkor elbóbiskol a kocsiban az úton, a boltban pedig nézelődik. Mindig viszek magammal teát, plusz tápszert, játékot, soha nem volt problémánk eddig. Igaz, mi igyekszünk gyorsan végezni, nálunk ez a házimunka része, nem pedig a havonta esedékes családi program.
Még egy kisebbe sem ártana! De amúgy elég lenne az is,ha az emberek kicsit előzékenyebbek lennének! - nem azt mondom,hogy kisgyerekesként engedjenek előre,de amikor ordít a kicsid és úgy mész egyenesen a kassza irányába,akkor nem kellene bájvigyorral beelőzni,utána meg megjegyzéseket tennie előtted a sorba,hogy "jaj,nézd milyen aranyos,és milyen hangja van! Nem éhes?"
Üdv:3gyermekes- ebből egy 8 hetes
én úgy gondolnám h kb. 3 éves korig, az úgyis kitolódik 4re mert sokan csalnának mint a strandokon
azért azt csak látni ha valaki terhes,
de velem volt olyan, hogy utolsó hónapban mentem vásárolni a gyereknek még pár dolgot és a kasszánál iszonyat nagy sor állt, hirtelen rosszul lettem már a földön fetrengtem erre semmi segítség hanem inkább kikerültek és fizettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!