Ha férjeddel vásárolni mentek legalább egyszer elhangzik a "minek? " kérdés?
Figyelt kérdés
Ha mi megyünk, akkor legalább 1 dologra megkérdezi, hogy "minek?", néha van hogy többre is. Nálatok is van ilyen?2011. nov. 22. 19:00
21/23 anonim válasza:
Igen, szerintem minden alkalommal :) De engem nem idegesít, nem azèrt kèrdezi, hogy bosszantson, hanem mert vagy nem èrti, hogy mièrt kell az vagy feleslegesnek tartja. Én meg vagy el tudom neki magyarázni, hogy de tènyleg kell vagy rájövök, hogy tényleg felesleges.
22/23 anonim válasza:
Nallunk sajnos eleg gyakran elhangzik es mar elegem is van belolle. Foleg ha gyerekruhakrol van szo. A ferjem szerint telikabat sem kell a gyerekre hanem jo a nyari esokabat alatta egy pulcsival. Nagyon gaz. :(
23/23 anonim válasza:
Kajás bevásárlásoknál nem, mert belepakolom a kosárba, amíg nézelődik, csak a kasszánál néz kerek szemmel, hogy ez meg ez mi?
A nagyobb, pl. tescosoknál már neccesebb, ha kéne ruha vagy tárgyak, akkor bizony minden második percben elhangzik már akkor, ha elkezdem, "nézd de jó..." :D
De én tényleg el tudnám költeni a világ összes pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!