Ha férjeddel vásárolni mentek legalább egyszer elhangzik a "minek? " kérdés?
Nem hangzik el. Ő elmondta nekem, hogy fogalma sincs, hogy mi mire való. Igazából bevásárolni se tudna, ha nem írnám fel neki pontos megnevezéssel mit vegyen meg.
Ráadásul a 4 hónapos lányunknak bármit veszek nem szól bele, mivel úgy van vele, hogy én tudom mi kell neki.
Ő mindig azt mondja, hogy ő hazahozza a pénzt, ez a dolga.
Néha:) de én csak vihogok rajta, aztán helyre teszem.
Meg nálunk inkább nagyobb összegű dolgoknál kérdezi meg, ami nem az ő hatáskörébe tartozik.
Pl: második babát várjuk, kicsi (másfél év) korkülönbséggel. Mondtam, hogy szeretnék pihenőszéket a babának (azt meg minek?) és mivel a dolgainkat hétközben én intézem gyalog a gyerekkel, így télre kelleni fog a testvérbabakocsi. (hát azt meg minek, más is felnőtt nélküle.)
Én ilyenkor ki tudok akadni, elvégre nem ő van egész nap a gyerekkel, ha tudok venni féláron ilyen dolgokat, amik megkönnyítenék a gyerekezést, én megveszem és kész. Utóvégre nem az ezredik zenélő forgót akarom, hanem egy olyan terméket, ami a mindennapjaimban óriási segítség lenne. Az meg pláne nem érdekel, hogy más felnőtt nélküle.
De a férjem be szokta látni, ha igazam van, és józan ésszel átgondolva indokolt cuccokat vennék.
Most felolvastam neki a kérdést, hogy ugye te soha nem mondtál még nekem ilyet? Erre a férjem: "Nem, mert felesleges"
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!