Tesó kérdés. Mindig azon kattogok hogy megint nehezen fog összejönni, és ez olyan rossz. Ugye van ellenpélda is?
13 hónapos kisfiam.Eredetileg el akartunk kezdeni próbálkozni 11-12 hónapos kora körül,de sajna az anyagiak közbeszóltak...még várunk.Csak most olyan rossz,mert nem szerettem volna nagy korkülönbséget,meg amúgy is olyan jó lenne megint pocakosnak lenni.Kisfiamra 1,5 évet vártunk.Most azon gondolkozok mi lesz?Várunk még, aztán megint sokáig kell majd próbálkozni??:(
Van olyan akinek az első pici nehezen jött össze a következő meg gyorsan?
Egyik ismerősömnek 5. inszem sikerült. Utána mégis 2 év korkülönbség lett, 2. baba simán magától összejött.
Másik ismerősömnek 10 év után lett örökbefogadott babája, rá egy évre terhes lett magától csak úgy, szintén kb 2 év korkülönbség.
Az első 8 hónap alatt jött össze (tudom, ez nem olyan nagyon sok idő), a második meg elsőre.
Szóval, ne "kattogj". :)
szia!
Ezt sajnos nem lehet előre tudni! Hány éves vagy? mert ha már 35 körül jársz, akkor szerintem kezdjetek el próbálkozni, aztán majd ahogy alakul a dolog! Nehogy az legyen, h vártok még 1-2 évet, aztán rá megint sok időre jön össze a baba! Ha fiatalok vagytok, akkor meg nem kell sietni!
Az elsőre sem vártunk sokat, de a második elsőre összejött (hátrahajló méhhel). Egy ismerősöm 7 évig próbálkozott az elsővel, a második nem volt betervezve...
Az uncsitesóm 3. gyereke gumival fogant... bármi megtörténhet.
Egy jótanács: rajzolj le egy pozitív terhességi tesztet és dugd el a szekrényed legaljára. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de nekem bejött! Szoritok! :)
Mintha csak én írtam volna a kérdést. :)
Szintén 1,5 évet vártunk a Csodára. Csak ő már 20 hónapos. Már én is kattogok...
De igaza van valamelyik h.szólónak, hogy örüljünk (egyelőre), hogy ez az egy is sikerült. :-)
köszi a válaszokat:)igen,örülök a kisfiunknak, és reménykedem hogy mikor jöhet majd a tesó,akkor jönni fog egyből:)
nem vagyunk idősek, 27 évesek vagyunk, szóval még belefér, csak tudjátok milyen, mikor elképzeli az ember hogy lesz, aztán úgy néz ki, hogy nem akar összejönni...
a pozi teszt a szekrény mélyén jó ötlet, lehet kipróbálom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!