Afp -s kérdés! Rossz eredmény esetén értesítenek?
amikor levették annyit mondtak két hét múlva lesz eredmény.arra lennék kíváncsi hogy ha rossz az eredmény akkor is kivárják a két hetet vagy küldenek levelet vagy felhívnak vagy valami ?
győri vagyok de minden válasz érdekel!
köszi
Szia!Nekem a leletért 2 héttel a vérvétel után, személyesen be kellett mennem a korházba(pedig fogadott orvosom volt...),majd elvittem a dokimnak és ő megnézte, ennyi.De ennek a menetét is korház,orvos válogatja szerintem.
Sajnos ez a várakozási idő egy rémálom a kismamák számára, én is átmentem ezen.
Nagyon sok erőt és csodálatos kismamaságot kívánok Neked!
6 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Nekem is csütörtökön telik le a 2 hét, de még én sem tudok semmit. Nagyon ideges vagyok, félek.
Nekem azt mondták, ha rossz lett az eredmény, 1 héten belül értesítenek postán, ha nem akkor 3-4 hét és majd a dokim megkapja. POnt ma van 2 hete, hogy levették a vért, és nem kaptam róla semmit, szóval remélem nincs gond. De holnap megyek a 18. heti ultrahangra, akkor talán az eredményről is tud majd valamit mondani a doki. Ne izgulj, bár tudom hogy ez lehetetlen, de nem tudok mást javasolni:)
18 hetes km
sziasztok.
meg van az eredményem és minden ok . negativ lett minden :D
tök boldog vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!