Csináltam egy iq tesztet 21 perc alatt 60 kérdés 116 pontom lett.16 vagyok ez jó eredmény?
Ez valami internetes ingyen IQ teszt? Mert ha igen, akkor nem ér sokat az eredmény.
Ha egy hiteles IQ teszt, akkor jó. 100 az átlag.
Az IQ teszt értékelésénél számít az elért pontszám, a helyes válaszok viszonya a hibásakhoz képest (mert összefüggnek a kérdések...), az életkor. A kitöltési idő csak annyiban, hogy egy adott időn belül kell készen lenni.
ha a magyar országon hivatalos 100-as átlagú 15-ös szórású, normál eloszlású teszten éred el ezt az eredményt, akkor az mondjuk úgy: nem rossz.
A www.mensa.hu -n találod szerintem a legjobbat ebből a
fajtából. Ha megcsinálod, lécci jelezd, kíváncsi lennék
az eredményre.
"IQTESZT
A tesztet 26 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 50 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 134 pont."
:-)
A te eredményed a teszthez tartozó grafikon alapján átlagon felüli!! Tehát jó! :)
Én már megcsináltam ezt a fajta tesztet többször is, a mostani eredményem:
"A tesztet 28 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 50 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 134 pont."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!