Csináltam egy iq tesztet 21 perc alatt 60 kérdés 116 pontom lett.16 vagyok ez jó eredmény?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 15:26
11/15 anonim válasza:
Összehasonlitás képp: nekem ennél a tesznél 136! jött ki.
A mensa tesztem pedig 110 lett.
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez jó iq teszt, mivel nem áll annyi számolásból, mint a többi netes társa. Nekem a mensás teszttel az volt a bajom, hogy bezavart az időkorlát, főleg számolásnál, ami nekem meglehetősen nehezen megy, így ott leblokkoltam. Ebben viszont számolást nem igénylő logikai feladatok voltak túlsúlyban, így azt mondanám rá, korrekt. A mensához is ilyen időkorlát kéne, a háttérben mérhetné, hogy mi magunk tudjuk beosztani, melyik kérdésre mennyi időt szánunk. Nyilván van, aki a nyelvi résznél kicsit többet gondolkodna az asszociációkon, vagy a felfogásnál, és a számolást, térlátást hamarabb megoldaná, vagy épp fordítva. Aztán lehet, hogy mindre elég lenne a tizenöt mp átlagban, de sokakat zavar, hogy olyan gyorsan fut, és az jár a fejében, hogy mindjárt lejár az idő, nem pedig a helyes válaszon gondolkodik. :D
13/15 bibliana válasza:
Nekem csak 90-es atlagom van, ami eppen eleri az atlagos szintet es meg en is tudom, hogy 100 folott mar jobbnak szamit egy IQ, ebbol is latszodik, hogy ha valakinek atlag feletti az IQ-ja semmit sem er, ha feltesz egy ilyen hulye kerdest... vagy csak tudatni akarta mindenkivel milyen okoska.. Gratulalunk, foleg, hogy minden teszt elejen mutatnak egy tablazatot es kategorizaljak a szamokat, hogy be tudd merni, hogy kb. hova tartozol es ez milyen eredmenynek felel meg...
14/15 Atti2 válasza:
Én is megcsináltam a tesztet nekem 114pontom lett.
15/15 anonim válasza:
A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 55 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 146 pont.
A mensás meg 116 lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!