Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha férjeddel vásárolni mentek...

Ha férjeddel vásárolni mentek legalább egyszer elhangzik a "minek? " kérdés?

Figyelt kérdés
Ha mi megyünk, akkor legalább 1 dologra megkérdezi, hogy "minek?", néha van hogy többre is. Nálatok is van ilyen?
2011. nov. 22. 19:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én számból szokott ez elhangzani, nem az övéből :))))
2011. nov. 22. 19:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen és általában én teszem fel a kérdést.
2011. nov. 22. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is én mondom!Főleg ha a lányunknak vásárolunk...Bár általában azt,hogy ezt MÉG minek??Vagy iyllen már van, minek még egy?Apa nagyon elkényeztetné...Ruha játék...Így is sok van neki...

2011. nov. 22. 20:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én írok listát telefonos ügyeletet tartok, és mikor hazajön nézem, hogy 75%megvan, a maradék 25%"színes" volt:) és minek. Érdekes ugyan oda járunk vásárolni, ugyan úgy szombat hajnal, ha én megyek egy 20000ft listával marad pénzem és mindent hozok, ha a férjem megy akkor "nem volt" és pénze se marad:)

Mi nem a minek mire stb miatt járunk külön, hanem mert 2nap alatt végeznénk.

2011. nov. 22. 20:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Én sem felesleges dolgokra költök, azt veszünk, amire szükségünk van, de azért a fiúnknak nagyon szeretek vásárolni, és akkor hajlamos vagyok túlzásba esni. Na olyankor jön a "minek?" kérdés. :)
2011. nov. 22. 20:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is tőlem hangzik el. :D

Mert neki kell 3 féle sajt, meg hasonlók. Muszáj heti egyszer együtt mennünk, mert ő egyedül képtelen értelmes kaját venni (ropi, chips minden mennyiségben), és a macskaalmot nem bírom el. :D

2011. nov. 22. 20:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van ha ő is jön akkor tuti többet költünk! Azért mert ritkán jut el boltba és eszébe sem jut nézni az árakat, csak veszi ami tetszik, nálunk én veszekszem vele mindig.
2011. nov. 22. 22:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkor hangzik el, ha a gyereknek vennék valamit. Ha rajta múlna, nem lenne a gyerkőcnek dzsekije, mert jó helyette két meleg pulóver, nem kell új cipő őszre, mert szerinte még jó a tavaszi, igaz, hogy akkor még 5 centivel alacsonyabb volt, tehát a lába is kisebb volt. Ja, és minek veszünk téli cipőt, mert most vettünk őszit.
2011. nov. 22. 23:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokta ezt kérdezni. Mi mindketten szeretünk vásárolgatni, úgyhogy ha mégis megkérdezné, azonnal vissza tudnék kérdezni én is:)
2011. nov. 23. 07:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyett. Mi együtt megyünk nagybevásárolni (ezt szeretem jobban), mert így nem az van, hogy most ezt a szalámit nem kívánom, (két hete még azt mondta, hogy nagyon jó, azóta nem kapott), hanem kiválasztja, hogy mit szeretne enni. Meg azért szeretem, ha velem van, mert akkor látja pl tegnap egy szál kolbi, egy kis darab szalámi, meg savanyú aztán 1200 Ft, így nem kérdezi meg, hogy és mire ment el a pénz?
2011. nov. 23. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!