Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én vagyok a hülye aki mindenen...

Én vagyok a hülye aki mindenen megsértődik, vagy tényleg ez már sok?

Figyelt kérdés

Engem mindenki egyfolytában piszkál a gyerekneveléssel kapcsolatban.Most például anyum meg a tesóm. Anyum szerinte azért vagyok a rossz,mert nem futkosok egész nap a lakásban a karomon a 14 hónapos gyerekkel,és nem ugy végzem a házimunkát...melelsleg ott van még egy 2,5 évesem is...amikor megkértem őt hogy ő se vegye fel a kicsit minden nyikkanására,akkor megsértődött. De azt nem érti meg hogy azért bőg itt nekem hogy vegyem fel,meg sétáljak vele kézenfogva(pedig tud,tudna menni egyedül is!) mert ők rászoktatják!Aztán én vagyok a szivtelen anya mert a gyerek amikor elhisztizi magát,nem dobok el a kezemből mindent,és veszem fel őt...

Tegnap meg a tesóm neki állt kérdezgetni,hogy multkor olyan fura volt a nagyobb délelőtt,rá csaptam a fenekére,vagy kiabáltam vele? Néztem csak,azt sme tudtam miről volt szó.Merthogy biztos kiabáltam vele,mert multkor is amikor elvette a kicsitől a játékot 20 perc hiszti meg visitás után azzal fenyegettem őt hogy rácsapok a fenekére. Ez baj?????Melelsleg nem okoz a gyerekemnek semilyen lelki sérülést ha rászolok,jobbik esetben abba hagyja a hisztit,és megy mindig tovább a régi kerékvágásban....Most azért cseszett le a tesom mert rászoltam a nagyra hogy haggya a játékot a kicsinél(most azt az időszakot éljük hogy hatalmas harcok mennek a játékokon) pár hete meg azért,mert szerinte mindig ráhagyom a nagyra ha elveszi a kicsitől a játékot,és a kicsi lelki sérült lesz ettől.Pedig egyáltalán nem igaz hogy ráhagyom,csak egy nap 1200x megvivni ugynazt a csatát,már nekem is nagyoj fárazstó. Ha meg megmondom nekik,hogy ne szoljanak bele,vagy probálom érvekkel elmagayarázni mit miért csinálok,akkor megsértődnek...:-((

2011. nov. 14. 10:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egy két fenékre csapás ha már tényleg a szép szó meg az érvelés sem hasznal,még egy gyereknek sem ártott meg,és szerintem pánikbetegséget sem okozott. Azóta sokkal nyugodtab vagyok,azért a férjem és a családom huzásai,minden frissen anyukává vált nőt megviseltek volna,főleg kettő kicsivel,igy gyorsn egymás után.Tisztaban vagyok vele hogy az anya feszültsége átragad a gyerekre is,és hosszu távon sokat is árthat,de hát sajnos szerintem a legtöb nő nem gondolja hogy ilyen kutya nehéz ez.
2012. okt. 20. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Mellesleg utolsó válaszoló,jól sejtem hogy nincs gyereked? :-)
2012. okt. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!