Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a megoldás? Felrobban...

Mi lenne a megoldás? Felrobbanok az idegtől már, anyuval meg nem lehet beszélni mert mindenen megsértődik. Meg megbántani sem akarom mert szeretem, de ez így nem állapot!

Figyelt kérdés
Van anyumnak egy kutyája. A baj az, hogy olyan szinten hullik annak a dögnek a szőre, hogy az nem emberi. Takarítani utána sokszor nincs ideje, mert havonta 2 szabadnapja van annyit dolgozik. Nekem viszont van egy babám, és minden látogatás alkalmával csupa szőrösen indulunk haza. Nekem a gatyám, a páromé, a gyerek ruhái. Pedig viszek egy lepedőt az ágyra, oda teszem le a gyereket, de ugye mikor ezt felszedem az alja tiszta szőr, és ezt viszem haza. Mosáskor minden ruhát csupa szőrösen veszek ki a mosógépből, mert nem hozza le róla. Hiába takarítok, minden undorító. Most van a kicsi mászós korszakában, és nem lehet az ágyon tartani egyszerűen mert ordít, és kénytelen vagyok letenni. Mit adjak rá gumiruhát? Anyum imádja a gyereket, szóval hetente-kéthetente látogatjuk. Szólni nem lehet neki, mert megsértődik, és ez is kiborít már. Direkt nem akartunk soha kutyát, erre most olyan mintha lenne. Már sírógörcs kerülget! Adjatok tanácsot légyszi!
2009. dec. 28. 13:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
12%
tegyétek el láb alól a kutyát, de lehetőleg úgy, hogy természetes halálnak tünjön. :D
2009. dec. 28. 13:47
 2/33 anonim ***** válasza:
67%
vigyetek a kutyának (anyudnak) egy kutyakefét, ha mindennap kifésüli a fürdőszobában, nem lesz minden szőrös.
2009. dec. 28. 13:47
 3/33 A kérdező kommentje:
A babám előtt, mindenhová felengedték, megvetett ágyra, fotelekre, kanapéra szóval minden szőrös még a szekrény teteje is szerintem. És anyu hogy megvan a pici, most próbálja leszoktatni arról hogy mindenhová felmenjen de sikertelenül. És ott van nem utolsó sorban az az undorító büdös szag is, ami megcsap minket valahányszor belépünk, és amit mindenféle még büdösebb illatosítókkal próbál elfedni Már nincs is kedvünk sokszor menni.
2009. dec. 28. 13:48
 4/33 A kérdező kommentje:
Van keféje, már az is csupa szőr, egyébként meg nem nagyon használják.
2009. dec. 28. 13:49
 5/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell megölni azért szegény állatot! De a baba miatt muszáj valamit kezdeni vele. Szóval valahogy muszáj édesanyád tudtára adni, hogy ez nem éppen a leghigiénikusabb megoldás. Esetleg a kutya legyen kinn az udvaron, vagy ha lakásban lakik akkor megnevelni az állatot és rendesen takarítani utána! Esetleg egykét szobába be se engedni!!
2009. dec. 28. 13:55
 6/33 anonim ***** válasza:
89%
Ne ti menjetek látogatni hanem ő jöjjön.
2009. dec. 28. 13:55
 7/33 anonim ***** válasza:
43%
úgy nem lehet megoldani, hogy ritkábban mentek oda, és inkább anyukád megy hozzátok?
2009. dec. 28. 13:57
 8/33 anonim ***** válasza:
59%
Anyukád menyjen hozzátok. Engem is dühítene, de megmondanám neki, hogy ez van...
2009. dec. 28. 14:02
 9/33 anonim ***** válasza:
36%

Jó,meg lehet mondani anyudnak, hogy ez igy nem jó. A gyermek egészsége jóval fontosabb, mint hogy ő megbántódik -e ,vagy sem. Ha valóban szereti az unokát, ki lehet tenni a kutyát az udvarra, amúgy sem való lakásba. Ha meg nincs udvar, akkor inkább jöjjenek anyudék látogatni, vagy váljon meg a kutyától.

Nálunk anyósomék macskája miatt begyulladt a gyerkőcöm szeme, ott még az asztalon is , meg a levegőben is macskaszőr volt. Volt, hogy a gyerek kakijában is szörcsomó volt, pedig pár órát voltunk csak. Akkor szóltam anyósomnak, hogy addig,mig ez nem rendeződik, ne haragudjon, de mi nem megyünk, ő jöhet, ha akar.

Anyukámnál szintén macska, úgy alakult, hogy oda kellett költöznöm hozzá az 1 éves fiammal, mert a férjem külföldre ment. Addigra a lakás szépen ki lett takaríra,a macska enni bejárhatott az előszobába, de tovább nem. Ha hideg volt, akkor aludhatott is bent, de akkor is csak az előszobában.

A lényeg: meg kell érteni a nagyszülőknek, hogy neked mindenféleképp a higiénia a legfontosabb. És elég sok fenét össze lehet szedni egy nem megfelelően tartott kisállattól.

2009. dec. 28. 14:02
 10/33 anonim ***** válasza:
24%

Szia!Egy kicsit aszt hiszem túlzásba esttél.!Attól hogy Te,és a párod nem szeretitek a kutyát,attól még a kisbaba szeretheti,és élvezheti a társaságát.A gyerek nem a tulajdonunk hanem költsön kaptuk őket.Kérdés:eddig származott-e a gyereknek hátránya abból,hogy kutyásházba megy a nagyihoz?Betegség stb?

Egyszerű az egész maradj otthon majd a nagyi elviszi az unkát a nagyi házába,Te meg a párod élvezétek az állatmentes területet!

2009. dec. 28. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!