Mi lenne a megoldás? Felrobbanok az idegtől már, anyuval meg nem lehet beszélni mert mindenen megsértődik. Meg megbántani sem akarom mert szeretem, de ez így nem állapot!
Figyelt kérdés
Van anyumnak egy kutyája. A baj az, hogy olyan szinten hullik annak a dögnek a szőre, hogy az nem emberi. Takarítani utána sokszor nincs ideje, mert havonta 2 szabadnapja van annyit dolgozik. Nekem viszont van egy babám, és minden látogatás alkalmával csupa szőrösen indulunk haza. Nekem a gatyám, a páromé, a gyerek ruhái. Pedig viszek egy lepedőt az ágyra, oda teszem le a gyereket, de ugye mikor ezt felszedem az alja tiszta szőr, és ezt viszem haza. Mosáskor minden ruhát csupa szőrösen veszek ki a mosógépből, mert nem hozza le róla. Hiába takarítok, minden undorító. Most van a kicsi mászós korszakában, és nem lehet az ágyon tartani egyszerűen mert ordít, és kénytelen vagyok letenni. Mit adjak rá gumiruhát? Anyum imádja a gyereket, szóval hetente-kéthetente látogatjuk. Szólni nem lehet neki, mert megsértődik, és ez is kiborít már. Direkt nem akartunk soha kutyát, erre most olyan mintha lenne. Már sírógörcs kerülget! Adjatok tanácsot légyszi!2009. dec. 28. 13:40
11/33 A kérdező kommentje:
Nem mert mi kocsival megyünk, és nem akarjuk hogy ők a tesóimmal utazgassanak. Bár 1 órás útról lenne szó, de ilyen szempontból az ő érdekeiket nézem. Bár ők meg az enyémet néznék. Sajnos benti kutya, és mindenhová bejárhat.
2009. dec. 28. 14:04
12/33 A kérdező kommentje:
Utolsó te félreértettél. Mi szeretjük a kutyákat, nekünk Kizárólag a szőrrel van gondunk. Lehet hogy neked normális az, hogy szőrösen veszed ki a ruhákat a gépből, de nekem nem!
2009. dec. 28. 14:06
13/33 anonim válasza:
De lett valami baja a gyerekednek ez miatt?Van kezed leszedegeted a szőrt,és nem pufogj már!!Azért vagy otthon főz,mos,takaríts,és gyereket nevelj!Akkor??
15/33 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan szólj anyukádnak,legyél egyértelmű,de finoman fogalmazz. Nekem egy hosszabb szőrű kutya van lakásban és ő is felmehet az ágyra,de nem szőrős semmi,mert fésüljük,nyáron lenyírjuk rövidre és az ágyon van egy takaró,amit ki lehet rázni naponta. Nem tudom,hogy milyen kutya,de ha lehet nyírni,akkor megemlíthetnéd anyukádnak,hogy ha jön a tavasz akkor nyirassa meg,a kutyának is jobb,addig meg szépen fésülje. Én például tiszteletben tartom,hogy vannak olyan rokonok,akikhez nem vihetem a kutyám,de abba senkinek nincs beleszólása,hogy otthon mit engedek meg neki. De ehez hozzátartozik,hogy tisztaság van nálunk.
16/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem lett baja a gyereknek. Te biztos olyan r@hadt nagy tisztaságban élsz, hogy egy kanalat nem találsz, vagy pont ellenkezőleg még mindig anyuci takarít rád? Nekem igen kellemetlen ez a dolog, főleg mikor olyan ételt is szolgál fel, amiben szőr van, de ez sem izgatna téged ugye? Nem lehetsz túl igényes magadra, és a környezetedre sem, én erre nem lennék büszke. Egyébként meg nem kioktatást vártam főleg nem olyantól mint te vagy.
2009. dec. 28. 16:21
17/33 A kérdező kommentje:
A másik meg, ne akard már jobban tudni nálam, hogy szeretem-e a kutyákat vagy sem. Szeretem, de mindennek van egy határa. Te talán egy tányérból eszel a kutyáddal? Szánalmas vagy! És nem azért vagyok itthon hogy főzzek, mossak, takarítsak, ez egy rég eltévedt férfi elmélet! Nyomi
2009. dec. 28. 16:25
18/33 anonim válasza:
esetleg nemlehetne megnyiratni a kutyát? . vagy nemis tudom... :S mindenképpen szólj anyukádnak. vagy mosd külön a pokrócot...
19/33 anonim válasza:
Akkor minek vagy otthon édescsillagom,hogy magyaráz,és saját édesanyádat kibeszéld,Hát igen aki nem csinálja meg az otthonimunkát annak itt kell lógnija,és édesanyját vérigsértenije.Te vagy a nyomi mert ne m tudod mi az,hogy tisztelni a anyukád.Szegény gyereked előre sajnálom!Szerintem fogkrémhelyet hipóval mosod a fogaid:)De úgy láttom a hipó nem hatásos nálad,legközelebb ügyesebb legyél!Szegény édesanyád!!
20/33 anonim válasza:
Beszélj anyuddal, hogy Ti nagyon szivesen mentek oda, de csak akkor, ha rendberakja a kutyát. Az nem baj, hogy feljár, inkább csak hogy nem tartja a szőrét rendbe. Nekem is volt kutyám, ő is feljárt, de a szőrre nagyon figyeltem, nem volt a tányérba meg az ágyon, mert sűrűn fésültem.
Egyébként Te még kicsit jobban is jártál... Az én anyósomék... Fújják szívják a cigit, áll a füst, mindeig tök büdösen jövünk haza tőlük, minden mehet a mosóba. Én még csak 36 hetes terhes vagyok, de biztos jót tesz a sok cigifüst már most. Nem tudom ha meglesz a pici mi lesz....Előre félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!