Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a megoldás? Felrobban...

Mi lenne a megoldás? Felrobbanok az idegtől már, anyuval meg nem lehet beszélni mert mindenen megsértődik. Meg megbántani sem akarom mert szeretem, de ez így nem állapot!

Figyelt kérdés
Van anyumnak egy kutyája. A baj az, hogy olyan szinten hullik annak a dögnek a szőre, hogy az nem emberi. Takarítani utána sokszor nincs ideje, mert havonta 2 szabadnapja van annyit dolgozik. Nekem viszont van egy babám, és minden látogatás alkalmával csupa szőrösen indulunk haza. Nekem a gatyám, a páromé, a gyerek ruhái. Pedig viszek egy lepedőt az ágyra, oda teszem le a gyereket, de ugye mikor ezt felszedem az alja tiszta szőr, és ezt viszem haza. Mosáskor minden ruhát csupa szőrösen veszek ki a mosógépből, mert nem hozza le róla. Hiába takarítok, minden undorító. Most van a kicsi mászós korszakában, és nem lehet az ágyon tartani egyszerűen mert ordít, és kénytelen vagyok letenni. Mit adjak rá gumiruhát? Anyum imádja a gyereket, szóval hetente-kéthetente látogatjuk. Szólni nem lehet neki, mert megsértődik, és ez is kiborít már. Direkt nem akartunk soha kutyát, erre most olyan mintha lenne. Már sírógörcs kerülget! Adjatok tanácsot légyszi!
2009. dec. 28. 13:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :))Látom vannak még józan gondolkodású emberek!
2009. dec. 29. 17:35
 32/33 anonim válasza:
0%

szerintem sincs kutyának helye lakásba! föleg ha hullik a szöre!és szerintem olyan ember mitnt az elöbbi durva kifejezésü ember ne irjon mert okosat nem mondott

szia

2009. dec. 30. 14:32
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! szia
2009. dec. 31. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!