Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a megoldás? Felrobban...

Mi lenne a megoldás? Felrobbanok az idegtől már, anyuval meg nem lehet beszélni mert mindenen megsértődik. Meg megbántani sem akarom mert szeretem, de ez így nem állapot!

Figyelt kérdés
Van anyumnak egy kutyája. A baj az, hogy olyan szinten hullik annak a dögnek a szőre, hogy az nem emberi. Takarítani utána sokszor nincs ideje, mert havonta 2 szabadnapja van annyit dolgozik. Nekem viszont van egy babám, és minden látogatás alkalmával csupa szőrösen indulunk haza. Nekem a gatyám, a páromé, a gyerek ruhái. Pedig viszek egy lepedőt az ágyra, oda teszem le a gyereket, de ugye mikor ezt felszedem az alja tiszta szőr, és ezt viszem haza. Mosáskor minden ruhát csupa szőrösen veszek ki a mosógépből, mert nem hozza le róla. Hiába takarítok, minden undorító. Most van a kicsi mászós korszakában, és nem lehet az ágyon tartani egyszerűen mert ordít, és kénytelen vagyok letenni. Mit adjak rá gumiruhát? Anyum imádja a gyereket, szóval hetente-kéthetente látogatjuk. Szólni nem lehet neki, mert megsértődik, és ez is kiborít már. Direkt nem akartunk soha kutyát, erre most olyan mintha lenne. Már sírógörcs kerülget! Adjatok tanácsot légyszi!
2009. dec. 28. 13:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18:41, jó lenne ha leállnál. Senki sem kíváncsi rád, és nincs igazad. Nem a kérdező nyomi, hanem te! Szánalmas, igénytelen.
2009. dec. 28. 19:48
 22/33 anonim ***** válasza:

Érdekes Ti mentek a mamaházába,és Ti akartok dirigálni ott.A nagyszülőnek joguk van az unkához,és nem tetszik a környezet ne menjetek,de az unkát kötelesek lesztek átadni,és mind nagyszülőknek Ők megélhetnek jogaikkal.Vagy is nem lesz sok beleszólásotok a jogokba.Oda viszi a nagyi a kicsit akár hozzájuk,és nektek akkor hallgass a nevetek.Akkor mit csináltok?

Nem értem mért nem lehet mások véleményét elfogadni,és kedves kérdező ne hidd hogy mindenben igazad van!

2009. dec. 28. 19:51
 23/33 anonim ***** válasza:

Én igazat adok 18:41!

Ez a kérdést csak olyan tehette fel aki maga is szánalmas.

2009. dec. 28. 19:53
 24/33 anonim ***** válasza:
19:53, Te magaddal beszélgetsz?:))) A százalékokat látjuk ám, ez alapján is be lehet valakit azonosítani! Háháhááá de gááááz :)))
2009. dec. 28. 19:56
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
Hát igen mindenki magából indul ki!Mindenkit a saját válasza minősíti:))
2009. dec. 28. 19:57
 26/33 anonim ***** válasza:
40%
Ez mekkora égés már.. Nem érzed cikinek magad?:)
2009. dec. 28. 20:18
 27/33 anonim ***** válasza:
44%
19:51-es Igazad van:)
2009. dec. 29. 08:06
 28/33 A kérdező kommentje:

Pont azt írtam, hogy nem akarom megbántani, megsérteni. Te nem tudsz olvasni? Hogy nem tisztelem? Te nem vagy tisztában a fogalmakkal. Örülnél te, ha ilyen gyereked lenne mint én már ne is haragudj! Ha én nem lennék, és nem segítenék neki, már ki tudja hol lenne. A gyerekei közül én vagyok az egyetlen akire igazán számíthat mindenben. Bármit kiejt a száján, azt megkapja tőlem, mindenben ott könnyítem meg az életét ahol tudom, mert egyedül nevelt fel minket.Imádom, és pont azért nem szólok neki, mert nem akarom hogy megbántsam.Inkább élnék kenyéren és vizen, csakhogy neki jó élete legyen.

Ha nem tudsz valamit, akkor inkább kérdezz, és ne bánts meg igazságtalanul.

2009. dec. 29. 09:01
 29/33 A kérdező kommentje:
És nem dirigálni akarok, csupán zavar hogy itthon minden szőrös. Tudod mit? Te ne is írj többet, mert ez a stílus amit megengedsz magadnak kicsit túlzás. A másik meg, hogy nélkülem a gyerek sehová nem megy, senkinek nem adom oda. Pont az zavar, hogy Ő csupa szőr. Légyszi pattintsd le magad!
2009. dec. 29. 09:04
 30/33 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen helyzetben, de bele gondoltam. Egy nagyon jó barátnőm volt anno a középsuli alatt. Két kutyájuk volt és egy macska. Tiszta szőr volt a ruhám, ha eljöttem tőlük. Nekünk is volt állatunk, de kint (kertes házban laktunk), tehát nincs bajom az állatokkal. De szerintem nem lakásba valók, vagy akkor ha ott tartják, a részletekre is figyeljenek pl. szőr, szag.

Tehát nem kellene ráesni a kérdezőre, mert tényleg nem az anyukáját akarja bántani. Hogy mossa külön a takarót? Voltál már ilyen helyzetben? Kiállsz az (pl) erkélyre és kézzel leszedegeted a szőrt, jól kirázod és úgy mosod ki, de még így is maradhat rajta szőr.

2009. dec. 29. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!