Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem mindenen megsértődik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mindenen megsértődik, ha mondok Neki valamit. Akár apró dolgokon is. Miért van ez, és mit tegyek? Ezen kívül pedig minden nagyon jó köztünk.

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 08:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Feszült...Stresszes. Lehet, hogy a munkahelyén gondok vannak, esetleg leépítés vagy valami kis stikli...

Én is ilyen vagyok...Nehezen viselem, ha hazamegyek és apró hülyeségekkel fárasztanak...Ezt a munkahelyemen is beszerezhetem, tehát nem volna értelme hazamenni, vagy esetleg munkába járni...Bár a munkahelyemen legalább megkapom a béremet az elvégzett feladatok az apró baszogatások és kis hülye kérések után...

2009. nov. 24. 08:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem munkahelyi téma. De olyanon sértődik meg, hogy kérdez tőlem valamit, és egyszerűen nem felel meg neki a válasz. Kimegy a szobából és magára csukja az ajtót? Normális ez? Nem hiszem.
2009. nov. 24. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Tudni kéne a kérdést, és a nem kielégítő választ...

Ha nem adsz rendes választ (bár nem tudom mi a kérdés és a válasz) az nem esik jól neki, Én sem szeretem a kitérő vagy csak részben kielégítő válaszokat, mert ha kérdezek valamit, azt azért teszem, mert szükségem van a válaszra, ha a válasz nem megfelelő, akkor még hány alkalommal kell rákérdezni, hogy az általam hallani kívánt információ eljusson hozzám?!

Példa:(elég gyenge lesz)

A barátod szeret sokáig fürödni, amit Te ellenzel, ezért soha nem engeded, hogy előtted fürödjön. A barátod már fáradt szeretne fürödni menni és utána lefeküdni aludni.

Odamegy hozzád megkérdezni, hogy mikor szeretnél elmenni fürödni, Te meg azt válaszolod, hogy nem tudod...Na jó, de mégis mikor? Mondtam már, hogy nem tudom...

Na erre még Én is rád csapnám az ajtót(Tudod mit menj a pics@ba akkor megyek fürödni, Te meg majd, ha elkészültem megfürdöm...)

Biztos gyenge volt, de remélem értetted benne a lényeget...

2009. nov. 24. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak azt keresi, hogy többet beszelgessetek, de amikor feltesz egy kérdést es te félvállról vagy unottan válaszolsz a kérdésre, akkor elmegy a kedve mindentől.Szerintem meg kellene beszélnetek ezt a dolgot minél előbb.
2009. nov. 24. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Amúgy ez egy anonim oldal, nyugodtan leírhatod, hogy mit kérdezett a barátod, és Te mit válaszoltál rá...

Senki nem fog holnap odamenni hozzád az utcán, hogy olvasta itt a kérdésedet...

Ha nem írod le mi történt akkor csak találgatni fogunk és nem biztos, hogy fogsz kapni elfogadható magyarázatot...

Amúgy normális, ha valamin berág a férjed, mert nem kap normális értékelhető választ a kérdésére...

A kitérő, vagy elterelő válasz mögött az igazság titkolása rejlik...Az igazság eltitkolása pedig hazugság!

Tehát amikor valaki nem válaszol egy kérdésre csak eltereli a szót, vagy kitérő választ ad az tulajdonképpen hazudik...

Ezért is kellene tudni mi volt a kérdés és a válasz...

2009. nov. 24. 09:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez valóban igaz.. nem írtam le konkrétumokat.

Most sajnos beteg. Meg van fázva, és eléggé rossz a közérzete is. Azt tudni kell, hogy nagyon türelmes ember vagyok. Muszáj is, hiszen gyermekünk is van, és most várjuk a másodikat. Tehát nálam türelmetlenségről szó nem lehet.

Minden kérését teljesítem, tehát ebbe sem lehet belekötni. Nos, akkor leírom a szituációt.

Ma reggel felkeltünk, és mondja hogy jó reggelt, stb. Első kérdésem az volt, hogy hogy érzed magad? Mire Ő, talán jobban, de hasmenésem még mindig van. És elmesélte hogy mégis milyen. Ami nem baj, DE! azzal folytatta, hogy akkor mesélem csak el, ha téged nem zavar. Mondom nem, egész nyugodtan, ezzel csak az a gondom, hogy ha nekem van valami hasonló gondom, azt nem bírod elviselni, és meghallgatni sem vagy hajlandó. Már elég nagy a pocim, és a köldököm ki van dudorodva. Ez inkább vicces, de szerinte gusztustalan. A másik pedig, hogy legutóbb megemlítettem Neki , hogy nem igazán foglalkozik a Bébijével a hasamban. Ahelyett hogy megbeszéltük volna, rám vágta az ajtót.

És nem azzal van a baj, hogy béna válaszokat adok a kérdéseire. Hanem csak annyi, hogy őszinte vagyok. Remélem értitek mire gondoltam.

2009. nov. 24. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Infantilis férjed van. Nem tudsz vele beszélni, és az, hogy azt írod, hogy "Ezen kívül pedig minden nagyon jó köztünk." kb. annyit jelent, hogy jelenleg lószar a kapcsolatotok, csak te így meg nem merted leírni. Első a gondolat, második a szó, harmadik a tett. Tegyük fel, hogy okés a gondolat, de ha nincs szó (köztetek), akkor mit csináltok??? Ilyen megközelítésben nem sokminden tartozik az "ezen kívül kategóriába", max. egy ösztönös dugás (ami persze jó :)

Nincs más hátra, mint a jó kis tisztázó beszélgetések. És így nemcsak rajta, hanem magadon (magatokon) is segítesz.

Szép napot Neked!

2009. nov. 24. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy ez a "rád csapom az ajtót" most fordult elő először, vagy rendszeres...

Igen, a válasszal első felével nincs is baj, csak a második felével. Te burkolt szemrehányást tettél neki, hogy bezzeg te meghallgatod őt, ő meg arra sem képes, hogy elfogadja a te nagy hasadat... A burkolt szemrehányás nem túl jó ötlet.

A férjed úgy tűnik elég finnyás valaki egyébként. Nem tudom hányszor tette tisztába az első gyereketeket, gyanítom sose, mert milyen gusztustalan. Róla tudom elképzelni, hogy látványosan undorodik, ha hajszál kerül a levesbe, hasonlók...

Szóval ha téged zavar valami, azt egyenesen mondd meg. Drágám, nem értem mi zavar téged az én hasamon. Lehet hogy magát a szülést tartja szörnyűnek, vagy a vért, vagy nem tudom milyen fóbiái vannak... Nem volt még ilyen finnyás hapsim, vagyis lett volna, de egyből elment a kedvem tőle.

És még valami, természetesen őszintének kell lenni, de van egy formája az őszinteségnek. ha vádolod, azzal nem mész semmire.

31/N

2009. nov. 24. 14:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Érdekes módon, nem volt finnyás sem a pelenkázáskor, sem böfizéskor, és hányáskor sem. Sőt. A terhességem első harmadában némely hányásnál, még a fejemet is tartotta. De lehet hogy ez egy átmeneti időszak, és kicsit stresszesebb most, mint máskor.
2009. nov. 24. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha ez a dolog újkeletű nála, mármint 1-2 hetes, akkor lehet hogy stressz van a dologban, majd elmúlik. De ha már huzamosabb ideje fennáll, és régen ahogy írtad nem volt ilyen, akkor valami gond van tényleg. :(
2009. nov. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!