Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a pasimmal mert véletlen leégettem a barátaink előtt. Sajnos mindenen nagyon megsértődik, mostis ha belépek msnre és ráírok egyből kilép. Mit tegyek?
hogy égetted le? ez azért nem mindegy.
de ha nem akartál szándékosan rosszat, és mégis haragszik, akkor bizony nagyon rossz természete van.
ez cuki:)))
ha emiatt megsértődött, akkor ő egy Hisztis Herceg.
Neveld meg.
(de azért lehet, hogy nem kéne kibeszélni a fiudat a lányokkal. ez nem tul intim.)
engem is kibeszél a párom a csajok előtt, de én legalább tudok róla:D
nem zavar.. mert nem tagadom meg azt ami vagyok.. bár szerencsére nem 100%részletességgel árul el dolgokat:) legalább is én nem úgy hallom:D
csak elmondja hogy sírtam pl a vállán.. de hogy miért azt már nem részletezi..:D szal nem gáz^^
nem tagadom.. ez vagyok én:)
ez a srác talán nem is azon sértődött be hogy a teknősök meg mittomén, hanem talán az elven, hogy te kibeszéled őt.
23/f
A volt barátom is ilyen volt. Amikor aztán össze vesztem vele, és nem hagytam magam, besértődött. Nem hívtam, mert tényleg olyanokat is vágott a fejemhez. Majd ő hívott, hogy bocsássak meg neki, mert egy marja volt.
Nem kell mindent elnézni neki, ha bocsánatot kértél, akkor bocsánatot kértél. A seggét ne nyald ki esetleg?
18/l
*marha.
Most olvastam el a válaszod közben. :) Ez nem nagy dolog, tényleg hisztis ha ez miatt borul ki. Esetleg az, hogy kibeszéled őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!