19vagyok, elég biztos hogy terhes, holnap megyek uh-ra, hogy mondjam majd ezt el a páromnak? Rettegek hogy elhagy!
Tudom nem az lenne a normális, de lassan egy éve vagyunk együtt, de hát az nem sok. Szeretni szeret, de az nem minden. Mióta sejtem hogy terhes vagyok azóta kerülöm még azt is hogy beszéljünk, egyszerűen nagyon félek hogy megtudja és elhagy:( Ő idősebb nálam 6évvel. Most lesz a szalagtűzőm is és lehet, hogy ha el nem is hagy, de úgy beforog, hogy nem jön el, na az nagyon fájna:( Szerintetek?
Elvetetni nem fogom!!!
Kedves kérdező!
Légyszi írj egy privátot, szívesen segítenék neked, ha mással nem is, de legalább azzal, hogy beszélgetünk. Csak itt nem szeretném kiteregetni a magánéletem, meg szerintem neked sem kéne, mert hát látod, milyenek itt a válaszolók (tisztelet a kivételnek), mások csesztetésében lelik a legfőbb örömüket.
Hasonló helyzetben voltam én is ennyi idősen, szóval remélem némi tapasztalattal tudok neked segíteni :)
Ezt az oldalt szűrővel kell olvasni, hasznodra fordítani a hasznos tanácsokat és nem foglalkozni az idiótákkal, rájuk nem is kell reagálni.
Teljesen megértelek, én is átéltem nagyon sok mindent fiatal koromban, 8 évesen meghalt édesanyám, senkim nem volt, csak apám és nagymamám, mindketten az alkoholba menekültek, nagyon sokat bántottak szavakkal, azt hallgattam tőlük még 20 évesen is, hogy nem vagyok jó semmire, mert nekem nincs anyám. Hát ja, mintha én tehetnék róla, hogy elvitte a rák. Később a barátokhoz menekültem, akik kiderült nem is barátok voltak, csak a pénz nyúlták tőle, később a cigit is. Az utca nevelt.
16 évesen megismertem a volt párom, rettegtem, hogy terhes leszek, ha egy kicsi esély is volt rá, sürgősségi fogamzásgátlóért rohantam. Az én életembe nem fért volna bele az abortusz.
Most 24 éves vagyok, 5 éve együtt a párommal és van egy csodálatos 2 hónapos kislányunk.
Azt tudom neked mondani, ha ennyire fontos, hogy ott legyen a szallagavatón akkor csak utána mond el neki, de ha rákérdez, mert valami feltűnik neki, (ugyanis a férfiak sem buták, az én párom is észrevette rajtam, mielőtt még elmondhattam volna neki) nem szabad letagadni. Akkor félrehívod és elmondod neki az igazat.
De én még ma elmondanám neki.
Sok sikert, legyen gondtalan terhességed, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!