Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 19vagyok, elég biztos hogy...

19vagyok, elég biztos hogy terhes, holnap megyek uh-ra, hogy mondjam majd ezt el a páromnak? Rettegek hogy elhagy!

Figyelt kérdés

Tudom nem az lenne a normális, de lassan egy éve vagyunk együtt, de hát az nem sok. Szeretni szeret, de az nem minden. Mióta sejtem hogy terhes vagyok azóta kerülöm még azt is hogy beszéljünk, egyszerűen nagyon félek hogy megtudja és elhagy:( Ő idősebb nálam 6évvel. Most lesz a szalagtűzőm is és lehet, hogy ha el nem is hagy, de úgy beforog, hogy nem jön el, na az nagyon fájna:( Szerintetek?

Elvetetni nem fogom!!!

2011. okt. 6. 22:35
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Szerinted csak védekezés nélkül lehet terhes az ember? És nem írom le miylen iskola, nem tartozok magyarázattal, másik meg nem ti vagytok a kérdezők, úgy hogy vagy válaszoltok, vagy ne baszogassatok, mert unalmas ezt olvasgatni, oké?
2011. okt. 6. 23:11
 22/47 A kérdező kommentje:
Írtam hogy ideges vagyok, vala hogy nem megy a fogalmazás, de ebből is látszik veled sose történt iylen, biztos csúnya voltál, aztán senki se dugott meg, ha férfi vagy senkit se dughattál, aztán sose éltél át ilyesmit.
2011. okt. 6. 23:12
 23/47 anonim válasza:
58%

Nyugi.

Mély levegő...

Mélyen egyetértek veled, hogy nem akarod elvetetni.

Nem tudom, mit érzel, de imádkozom érted!

Sok sikert a szüleiddel és a barátoddal! :)

2011. okt. 6. 23:13
 24/47 anonim ***** válasza:
72%
Milyen kedves emberek vannak... miért, védekezés mellett nem lehet teherbe esni? Miért kell rögtön ítélkezni? Nekem meggyőződésem, hogy minden felnőtt ember életében volt már legalább 1 alkalom, mikor necces volt, és simán becsúszhatott volna, csak akinek mázlija volt, könnyen elfelejti. Abban nem tudok neked tanácsot adni, hogy hogyan mondd el a párodnak, bár szerintem a legegyszerűbb ha eléállsz és egyszerűen közlöd vele, előbb-utóbb úgyis túl kell esned rajta. Viszont azt tudom, hogy van olyan ismerősöm, aki az abortusz szó hallatára 10 év után is sírógörcsöt kap, és soha nem tudja magának megbocsátani... ha nem éheznétek, szerintem mindkettőtök érdekében ne vetesd el.
2011. okt. 6. 23:13
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Védekezéssel estél teherbe?

Na akkor, hogy válaszoljak a kérdésedre...

Ha annyira hallgat a tesójára, hogy elhagyna, akkor nem is ő az igazi. Mondhatnám azt is, hogy nem érdemel meg téged. Egy ilyennek én a helyedben nem szülnék gyereket.

Ja és ha terhes lennék, abszolút nem érdekelne a szalagtűzőm. Főleg, ha meg is akarnám tartani a gyereket és van rá esély, hogy egyedül kell felnevelnem. Inkább munkát keresnék, hogy legyen valamennyi pénzem, mire megszületik a babám, hogy alapvető dolgokat meg tudjak venni neki.

2011. okt. 6. 23:14
 26/47 anonim ***** válasza:
73%
És csak hogy reagáljak az utolsó megjegyzésedre, vőlegényem van... :) és nem dugni szoktunk. ;)
2011. okt. 6. 23:15
 27/47 anonim ***** válasza:
76%

1. 88 % "vagyok" nem 0 , de látom már ez is nehezen megy

2. megnyomorítod mert a, megszülöd ha milliomos is vagy, akkor is egy 99% apa nélküli családban nő fel, ahol az anyja majd őt okolja mert nem volt fiatalsága

b, elveteted akkor ugye megölöd

3. érdekes hogy a 19 éves tinik mindig védekezés mellett esnek teherbe...

2011. okt. 6. 23:16
 28/47 anonim ***** válasza:
74%

Biztos nehéz lesz elmondani és tuti látni fogja rajtad, hogy van valami "baj". Nekem a páromnak el se kellett mondani, rájött, ahogy ránéztem... Bár, ha nekem egy szóval is olyat mondott volna, hogy elhagy vagy vetessem el, akkor én hagytam volna el, mert egy érzéketlen ember nem kell az életünkbe! De holnap, ha megerősít a doki, akkor utána mondd el neki! Ne várj tovább! Talán az a legegyszerűbb, ha a tesztedet vagy UH képet a kezébe nyomod, abból rá kell jönnie... Aztán várod a reakciót...

Ha gondolod szívesen dumcsizok veled priviben.

Kedves válaszolók: basszus titeket minősít, hogy nem tudtok olvasni, szöveget értelmezni és kérdésre válaszolni!!!!!!!! Folyamatosan csak offoltok! Na meg kritizáltok, minősítitek a kérdezőt! (Tisztelet a kivételnek) Szerintem attól nem lesz elcseszve egy gyerek sem, mert nem az apjával nő fel és azért sem, mert fiatal az anyukája! Aki szerintem nagyon fogja szeretni!

Egy másfél éves kislány és egy pocakban 4+3 hetes manó anyukája.

2011. okt. 6. 23:54
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

én abszolút abortusz ellenes vagyok, de mégis azt tanácsolom, hogy lépj vissza egyet, beszélj a barátoddal és a családoddal és azután ülj le átgondolni, hogy mi legyen.

ha mindenki hátat fordít akkor igazából sok választásod nincs.

párodnak mondhatnád azt:

-drágám, késik már egy hete, 10re kell mennem UH-ra, el tudsz kísérni?

értem én, hogy félsz, na de ha nem te vagy a "nagy ő" akkor menjen most. nem kell mindenhez görcsösen ragaszkodni ;)

2011. okt. 7. 00:14
 30/47 A kérdező kommentje:

23:13 (első) Köszönöm!

23:13(második) Igen nagyon kedvesek, pont erre van most szükségem....

Köszönöm, hogy te megértő vagy.

Nekem is sok durva dolog volt az életemben, amit lelkileg a mai napig sem dolgoztam fel, és úgy érzem hogy beleőrülnék egy abortuszba, még az is lehet hogy utána öngyilkos lennék, mert tényleg olyan szörnyűségek történtek velem az elmúlt pár évben, hogy az a csoda, hogy még nem kell szakemberhez járnom...

Éhezni nem éhezünk, nem tökéletes az anyagi helyzet, de ami kell megvan, szóval nem érzem azt, hogy ne vállalhatnám. Jó nem magamat tartom el, de senki se várhatja el hogy a mai világba valaki suli mellett külön eltartsa magát, úgy hogy nem muszáj.

Cigit is letettem, szóval még csak önző se vagyok.

23:14 Valami miatt(nem írom le mi) kötelező védekeznünk, szóval én úgy lettem terhes, hogy odafolyt.

Hogy a tesójára hallgat e nem tudom.

Egyszer van szalagtűzőm, és igen is fontos ez nekem.

Dolgozni meg nem fogok, mert csak éjszakázni tudnék, az meg ilyen állapotba szerintem nem a legjobb.

23:16

Hát én 0át láttam, ez van.

Ohh mert korfüggő ez...ha tini vagyok így nem eshetek teherbe, dehogynem, tán még jobban!

23:54

Köszönöm a válaszod, igen tisztelet a kivételnek, sajnos kevés van:(

Valószínű a leletet odaadom neki, utána majd adódig magától.

Boldog babavárást!:)

00:14

Nem akarom hogy jöjjön, elég ha én idegeskedek, majd mikor minden biztos szólok neki rögtön.

2011. okt. 7. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!