Uzsokiban mennyibe kerül most egy magánszoba? Mit tartalmaz (külön fürdő, Wc, esetleg tv)? Apuka bent alhat? Nagyon félek a kórházi léttől. A szüléstől nem, de attól, hogy bent kell lennem 5-6 napot. Rettegek.
Bocs, a kérdésre nem tudom a választ, de azért általában nem kell 5-6 napot bent lenni, ha nincs gond. 3 nap a protokoll szerint.
És amúgy meg azért na... felnőtt ember vagy, nemár, hogy 3 napig ne találd fel magad egy idegen helyen. Mi olyan félelmetes egy kórházban? Mindenki más is épp úgy lesz vele, hogy szíve szerint menne már haza, de azért egy kórház nem olyan borzalmas hely. Tényleg nem értem, mi az, amitől annyira félsz.
Én nem az Uzsokiban szültem, vidéken, de a következő babánál igen is meg fogom válogatni.
Bunkók voltak, egy folyosón volt a férfi sebészettel, császár után voltam, könyörögtem hogy cseréljék ki alattam a lepedőt mert látogatás lesz, rám sem bagóztak.
Kórháza válogatja, mindennek járj utána, és ha negatív tapasztalatokat hallasz igenis megéri a magánszoba. Én két hetet voltam bent, mert két naponta indítgatták oxitocinnal, 42-ik hétre szültem, + beteg lett a fiam, amiről csak akkor szóltak amikor már össze voltam csomagolva hogy jöhetünk haza, mert a csecsemős nővér nem tájékoztathat a gyerek állapotáról. Egy nap intenzív + 3nap branüllel a fejében.
Ha minden oké lesz 3 nap múlva otthon leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!