Vannak itt még olyan családok, akik egy szobás, konyha, fürdő, WC, kis ebédlős szobában nevelnek kettő gyermeket?
A barátnőmék négyen laknak ugyanilyen felépítésű lakásban. Ő még egy 3-dik babát is szeretne. Szerintem bizonyos életkor felett biztosítani kell a külön szobát a gyerekednek.
Ha más nem, válasszatok le olyan 2x4 méteres részt neki, de minden embernek fontos, hogy néha egymaga tudjon lenni. Szerintem...
a mi házunk 3 szobás ugyan, de most csak 1 lakható, itt élünk 3-an a fiammal és ide fog születni a lányom is. Négyen leszünk egy szobában, jövőre ha minden igaz, el tudjuk foglalni a másik két szobát is. Másfél hónapom van még szülésig, de nagyon pánikolok, hogyan lesz, ha négyen leszünk, főleg azért, mert a férjemnek pihennie kell, hogy dolgozni tudjon.
Ha családi ház a tiétek, nem tudtok majd idővel még egy szobát építeni hozzá?
Ill. valami más megoldáson is gondolkozni? PL. nálunk lehet,hogy ideiglenesen majd az éléskamra lesz berendezve babaszobának.
Szia! nekünk egy kis tetőtéri, egyterű lakásunk van. A fiam 3 éves, a lányom januárban lesz 2.
Szekrénnyel választottunk le nekik "szobát", de gyakorlatilag egy térben élünk. egyelőre remekül megvagyunk, szoktam is mondani, hogy nem is lenne jó nagyobb helyen rohangálni a gyerekeim után, de pár év múlva költöznünk kell, az biztos. ahogy már írta valaki, egy bizonyos korban a gyerekek már igényelnek életteret, ha nem is külön-külön szobát, de nagyobb saját helyet 2 négyzetméternél :)
Szia.Mi is egy szobas lakasban lakunk 3-an.Van kulon furdo,a konyha egybe van a nappalival igy napkozbe ott vagyunk.
Tervezzuk a kistestvert de biztos hogy nem ide szulnem.Igy is rengeteg cuccunk van,a szoba sem tul nagy hat meg ha lenne meg egy gyerek.Ha eleg nagy a szoba szerintem jo amig kicsik a gyerekek.
Ahogy irtak bizonyos kor utan mar jobb a kulon szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!