Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 19vagyok, elég biztos hogy...

19vagyok, elég biztos hogy terhes, holnap megyek uh-ra, hogy mondjam majd ezt el a páromnak? Rettegek hogy elhagy!

Figyelt kérdés

Tudom nem az lenne a normális, de lassan egy éve vagyunk együtt, de hát az nem sok. Szeretni szeret, de az nem minden. Mióta sejtem hogy terhes vagyok azóta kerülöm még azt is hogy beszéljünk, egyszerűen nagyon félek hogy megtudja és elhagy:( Ő idősebb nálam 6évvel. Most lesz a szalagtűzőm is és lehet, hogy ha el nem is hagy, de úgy beforog, hogy nem jön el, na az nagyon fájna:( Szerintetek?

Elvetetni nem fogom!!!

2011. okt. 6. 22:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%

Hát ha a testvére tudja ennyire befolyásolni A BARÁTNŐJE ELLEN, VAGY ELLENED, akkor valszeg nem ő az igazi Neked!

Várni kellett volna még ezzel a terhességgel, míg jobban kiforr a kapcsolatotok.

Én a helyedben elvetetném!

1. fiatal vagy

2. ha együtt is maradtok, elsőre nekem úgy hangzik, nem ő az igazi, érezni, bizonytalan vagy

3. ha elhagy, végiggondoltad az anyagi helyzetet? hova viszed a babát? miből veszel neki ruhákat, ágyat, szekrényt, pelust, esetleg tápszert, gyógyszereket, oltásokat?

2011. okt. 6. 23:01
 12/47 anonim ***** válasza:
62%
neharagudj nagyon sajnálom a helyzetedet de sajnos vannak olyan helyzetek mikor olyan dolgokban kell dönteni amit egyáltalán nem akarunk, de jobb lesz neked és a babának ha nem születik meg! Én nem döntök hellyetted csak próbálok segíteni biztos hogy rossz lesz de nagyon rossz családban vagy benne hogy lehet neked ilyet mondani hogy gondoskodnak róla hogy elhagyjanak téged ez azért durva.. jobb ha ebből nem lesz gyerek.!! sok szerencsét és remélem helyesen döntessz!
 13/47 anonim ***** válasza:
43%
jav: vagyis ellened
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. én is 19 vagyok, a vőlegényem meg 22.. és sok esély nincs a gyerekre.. De néztünk egy filmet, és abba volt vmi hasonló sztori, és megkérdeztem, hogy ha terhes lennék-e akkor velem maradna-e. És azt mondta, hogy csak a gyerek miatt nem, hogy van egy gyerekünk aztán akkor ha sz*r is minden, együtt maradunk. De ha minden okés köztünk, szeretjük egymást, stb stb. akkor nanáá. :)

Szóval rossz embert választottál.. Amúgy.. Lehet terhes vagy és a nyomorult szalagtűződ érdekel?? Ha terhes vagy, a szalagtűzőre már úgyis pocid lesz... Kva jól fogsz mutatni a ruhádban pocakkal. :D

Ha szeret a pasi, akkor veled marad.. Ha nem szeret és bepánikol, akkor ne szülj neki gyereket...

2011. okt. 6. 23:03
 15/47 A kérdező kommentje:
Azért megvárom ő mit mond, hogy befolyásolja e majd, de higgyétek el nagyon bepánikoltam. 1hete őrlődök, és egyre többször jut eszembe amit a tesója mondott. Jó hogy ő mondta, nem így lenne, de akkor is, kitudja miket tennem meg..könnyű bekavarni, eleve nagyon nyűgös vagyok így mostanság. Szüleimnek is holnap mondom el.
2011. okt. 6. 23:05
 16/47 A kérdező kommentje:
Holnap után nem lesz még nagy pocim, és leírtam már erről a részleteket, ha nem tudtad felfogni nagyon sajnálom, és nézzél le nyugodtan leszarom, én más hogy gondolom mint te.
2011. okt. 6. 23:06
 17/47 anonim ***** válasza:
47%
Védekezés?? az nem volt gondolom minek is az, inkább megnyomorítod egy gyerek életét (már ha tényleg megszülöd)
2011. okt. 6. 23:08
 18/47 anonim ***** válasza:
47%

Milyen iskolába jársz te hogy holnapután szalagtűződ lesz? :D

Amúgy védekezni luxus? ....

2011. okt. 6. 23:09
 19/47 A kérdező kommentje:
Látszik hogy tényleg 0%os vagy.. Miből gondolod hogy megnyomorítom? Mért ne lehetnék milliomos vagy bármi? Rögtön azt kell képzelni hogy 19éves bulizik még, csóró ribi vagy mi?
2011. okt. 6. 23:09
 20/47 anonim ***** válasza:
55%
Ha milliomos lennél, nem fogalmaznál úgy, mint egy 12 éves.. Kb. annyi az agyi szinted. Inkább illik rád az olcsó kis ribi..
2011. okt. 6. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!