19vagyok, elég biztos hogy terhes, holnap megyek uh-ra, hogy mondjam majd ezt el a páromnak? Rettegek hogy elhagy!
Tudom nem az lenne a normális, de lassan egy éve vagyunk együtt, de hát az nem sok. Szeretni szeret, de az nem minden. Mióta sejtem hogy terhes vagyok azóta kerülöm még azt is hogy beszéljünk, egyszerűen nagyon félek hogy megtudja és elhagy:( Ő idősebb nálam 6évvel. Most lesz a szalagtűzőm is és lehet, hogy ha el nem is hagy, de úgy beforog, hogy nem jön el, na az nagyon fájna:( Szerintetek?
Elvetetni nem fogom!!!
Hát ha a testvére tudja ennyire befolyásolni A BARÁTNŐJE ELLEN, VAGY ELLENED, akkor valszeg nem ő az igazi Neked!
Várni kellett volna még ezzel a terhességgel, míg jobban kiforr a kapcsolatotok.
Én a helyedben elvetetném!
1. fiatal vagy
2. ha együtt is maradtok, elsőre nekem úgy hangzik, nem ő az igazi, érezni, bizonytalan vagy
3. ha elhagy, végiggondoltad az anyagi helyzetet? hova viszed a babát? miből veszel neki ruhákat, ágyat, szekrényt, pelust, esetleg tápszert, gyógyszereket, oltásokat?
Hát.. én is 19 vagyok, a vőlegényem meg 22.. és sok esély nincs a gyerekre.. De néztünk egy filmet, és abba volt vmi hasonló sztori, és megkérdeztem, hogy ha terhes lennék-e akkor velem maradna-e. És azt mondta, hogy csak a gyerek miatt nem, hogy van egy gyerekünk aztán akkor ha sz*r is minden, együtt maradunk. De ha minden okés köztünk, szeretjük egymást, stb stb. akkor nanáá. :)
Szóval rossz embert választottál.. Amúgy.. Lehet terhes vagy és a nyomorult szalagtűződ érdekel?? Ha terhes vagy, a szalagtűzőre már úgyis pocid lesz... Kva jól fogsz mutatni a ruhádban pocakkal. :D
Ha szeret a pasi, akkor veled marad.. Ha nem szeret és bepánikol, akkor ne szülj neki gyereket...
Milyen iskolába jársz te hogy holnapután szalagtűződ lesz? :D
Amúgy védekezni luxus? ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!