19vagyok, elég biztos hogy terhes, holnap megyek uh-ra, hogy mondjam majd ezt el a páromnak? Rettegek hogy elhagy!
Tudom nem az lenne a normális, de lassan egy éve vagyunk együtt, de hát az nem sok. Szeretni szeret, de az nem minden. Mióta sejtem hogy terhes vagyok azóta kerülöm még azt is hogy beszéljünk, egyszerűen nagyon félek hogy megtudja és elhagy:( Ő idősebb nálam 6évvel. Most lesz a szalagtűzőm is és lehet, hogy ha el nem is hagy, de úgy beforog, hogy nem jön el, na az nagyon fájna:( Szerintetek?
Elvetetni nem fogom!!!
Odafolyt. xd
Amúgy lehet dolgozni suli mellett. A mások pénzért korrepetálása délutánonként is annak számít.
Ugyanmár meddig akarod kerülni mig a kicsi 20 éves lesz hogy gondolod,
csak azért kerülöd mert félsz hogy egy értelmes felnött abortuszra küldene ami sajna a kisebbik rossz lenne.
Egy ilyen buta csitri nem tud felelőséget vállalni az első alkalomal lepaszolnád az üvöltő csecsemőt és a gyerek apa értelmes anya nélkül nőne fel a nyomorban.
Szerintem elég nagy baj van a hozzáállásoddal, ne haragudj. Tényleg csak vádaskodsz, holott értelmes válaszokat kapotál, senki nem fogja azt mondani, hogy titkold amíg lehet, vagy hogy biztosan nem hagy el a pasid.
Nem tudom akkor mit vársz?
Elé kell állni, mégpedig személyesen, és mondd ezt: terhes vagyok.
Onnantól a többi megy majd magától. Elhiszem, hogy fájna, ha nem menne el a szalagtűzésedre, de lehet, hogy jobb, még a végén az verné ki nála a biztosítékot, hogy ilyen helyzetben ez a legfontosabb problémád, és ott csapna botrányt, az meg nem lenne valami jó, ugye?
19 vagyok, 7 hetes kismami, és már rég tudja a párom, pedig rettegtem, mit szól majd. Pozitívan csalódtam, mert azt mondta, szeretné Őt és nagyon örül. Én se vetettem volna el.
Ha valóban meg akarod szülni és felnevelni, akkor jobb, ha időben felkészülsz rá, hogy nem egy kedves kisgyerek a szomszédból, hanem a Tiéd, és Ő kell hogy legfontosabb legyen, nem egy buli, szalagavató, vagy akár a pasid. Ha neked sz*r, akkor is érte kell élned.
Kívánom a legjobbakat, hogy a párod örüljön, hogy a szüleid segítsenek, hogy minden rendben legyen, és hogy sikerüljön megérned az anyaságra a hátralevő hónapok alatt.
Miért nem védekeztetek?
( a csak kicsit tette be és hasonlok nem számitanak annak...)
szüleid tudják?
Meg akarod tartani?
ha ilyen a pasid h befolyásolható,elöször a szüleidnek kéne elmondanod.
ha nem aksrod megtartani,vetesd el,el se kell neki mondanod...
Ha a szalagtűződet félted h nem megy el,akkor gondolod ő az igazi,ha emiatt otthagyna?nemááá...ilyennek gyereket szülnél?
Ne figyelj arra, aki bánt vagy ítélkezik. Mindenki magát minősíti ezzel.
Az anyukám pont 19 éves volt, amikor születtem, gazdagok se voltak, de vállaltak, és szuper szülők lettek. Én se lennék képes abortuszra menni, így abszolút megértelek. Van már egy kislányom, a második babám az első trimeszter végén elhalt, de nem vetéltem el, akkor kellett missed ab.-ra menni, ami ugyanaz, mint az abortusz, csak az ok más, vagyis megtapasztaltam mindkettőt, nem a levegőbe beszélek.
A barátod családtagjai lehetnek nagy befolyással, vagy lehetnek erőszakosak, de a barátodnak kell dönteni, és nem érdemes halogatni a beszélgetést vele, mert akkor jogosan haragudhat, hogy eltitkoltad. Lehet, hogy először sokkolja a hír, lehet az is, hogy megharagszik, hagyj időt, hogy végiggondolja, és úgy döntsön. Nem biztos, hogy nem akarna titeket.
Én anno 8 hónap ismeretség után mentem hozzá a férjemhez, minden kényszer nélkül. Az anyósom mindent elkövetett, hogy a fia ne is találkozzon velem, az esküvőt se akarta, az unokáját se. Sok energiát fektetett az aknamunkába és a gyűlölködésbe, de az élet nem őt igazolta. Tönkre tette a barátságaimat, a barátnőimet is maga mellé tudta állítani (szép kis barátság, tudom), de a párom mellém állt, igenis lett esküvő és baba, de nem kényszerből. Csak azt érte el az anyósom, hogy nem beszélünk, nem találkozunk, a párom néha felhívja őket, hogy minden rendben van-e, és kész.
Én azt is megértem, hogy fontos a szalagtűződ, és hogy szeretnéd, hogy ott legyen. Csak mert ez fontos állomás, és mert melletted a helye. Ennyi.
Amin még fennakadtam, az a tini bélyeg... Nagykorú, felnőtt nő vagy, pár hónap múlva 20 éves. Ha ennek megfelelően viselkedsz és döntesz az életedről, akkor ezt a tini dolgot el lehet felejteni. (Azt se értem, hogy a milliomosnak mitől lenne több esze, ahogy korábban írták, a pénzzel IQ-t nem osztanak...)
Írj majd, hogy mit szóltak a szüleid és a barátod! Drukkolok!
22hetes 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!