Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok? Rettegek, nehogy terhes legyek, ezért az együttléteket sem tudom élvezni.
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk, de én nem bízom semmiben, nagyon félek egy újabb terhességtől.2011. szept. 22. 10:53
1/8 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám. Én is nagyon rettegek, pedig szedem a fogamzásgátlót, és mellé óvszert használunk, vagy megszakítjuk. És mégis félek...
De állítólag a Nuvaring hüvelygyűrű nagyon jó, én is gondolkozom rajta.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék fogamzásgátlót szedni, mert még szoptatom a kislányomat.
2011. szept. 22. 10:59
3/8 A kérdező kommentje:
A NuvaRing használatát általában nem javasolják szoptatás ideje alatt. Ha mégis alkalmazni szeretné a NuvaRinget, kérje ki orvosa tanácsát!
Elolvastam, sajnos ez is kilőve!
2011. szept. 22. 11:01
4/8 anonim válasza:
Ja, bocsi. Azt nem írtad, hogy még szoptatsz. Akkor nem tudok tanácsot adni sajna.
5/8 A kérdező kommentje:
:(
2011. szept. 22. 11:09
6/8 anonim válasza:
Mi óvszert használunk,semmi gond.De ha úgy veszed egyik védekezési mód se 100%-os.
7/8 anonim válasza:
Nekem Goldlily spirálom van /ez a sima hormonmentes/. Semmi gond nincs vele. Egyébként 100%-os védelmet csak az önmegtartóztatás ad, minden másnál ott a rizikófaktor.
8/8 anonim válasza:
Szia,van szoptatósoknak való fogamzásgátló gyógyi, Azalia a neve,én is azt szedtem, sőt kimaradt 1 levél....ha, gondold,írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!