Most őszintén mire gondolsz szülőként ha 3 kicsi gyerekes házaspárt látsz? Rendezvényen, vagy boltban vagy akárhol.
Azért is tettem fel a kérdést mert csak egy két 3 gyerekes ismerősünk van, és rajtuk kívül igazából mindenki kicsit hülyének néz minket:)
Az enyhébb fokozat csak az hogy húú azta de bátrak vagytok, meg sajnálkoznak, milyen nehéz lehet stb. a durvább pedig ez amit egy előző is írt hogy "futószalagon gyártjuk"...
"futo szalagon szulni " valaszolo egy rendkivuli buta no.
Nekunk meg csak 1 gyerekunk van es meg szeretnenk 2-ot.
En mindig megcsodalom a nagycsaladosokat es titokban irigykedek :)
Hát,csajok,ma a zöldségesben csak a 2 kisebb volt velem,de az eladó (új csaj) megjegyezte,hogy milyen nehéz lehet... Hát,nem tetéztem a "csodálatát" azzal,hogy elé vágjam,hogy a 3. oviban van :-D
Jót mosolygok,mikor döbbenten néznek rám,hogy "hú,ennek 3 gyereke van???!" :-D
Üdv: a 25 éves 3 gyerkőcös anyuka
Egyetlen gondolatom van olyankor: "úristen! hogy bírja ez a nő/pasi/pár 3 gyereket idegekkel??!"
nekem van, hogy egy is sok... :(
Én mostanában azt gondolom,hogy "végre,egy sorstárs" és remélem,hogy legalább neki van segítsége!
Hogy mások mit gondolnak,látszik néha az embereken. Hogy mit szólok én ehhez,attól függ,milyen kedvem van. Nővérem,amikor megtudta,hogy februárban "utol érjük" Őket,akkor első ízben azt mondta,hogy "Hát jó hülyék vagytok!" (korlátozott anyagi kereteink miatt) Majd végig hallgatta,hogy mik a tervek, és azt mondta "Jó bátrak vagytok!" Egy ismerősünk,amikor meglátott a védőnőknél,amikor a kiskönyvemet csinálták (postásként dolgozik) csak egy mondata volt "Komoly?? Ne csináljátok már!!" (szintén a korlátozott anyagi kereteink miatt) Ezt eltekintve mosolyog mindig,mert ismer minket,és tudja,hogy ha bár szűkösen is jövünk ki néha,de nálunk jobb helyre nem is születhetne ez a gyermek :-)
Potya gyerek,akár csak én magam,én is 4. -ként jöttem,én sem vártam meghívóra :-)
Üdv: a 25 éves,3 lányos +13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!